Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajkovito

Glazbeni blagdanski ugođaj grupe Teška industrija

teška industrija (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/3
28.11.2012.
u 17:26

Na imanju obitelji Salaj Teška industrija snimila je spot za svoju pjesmu "Badnja noć".

Članovi rock-skupine Teška industrija sinoć su snimali spot za novu blagdansku pjesmu “Badnja je noć” na bajkovitom imanju obitelji Salaj iz Grabovnice, a koje je samo za ovu prigodu prvi put ove godine zasjalo i zabljesnulo u božićnom blagdanskom ugođaju.

– Kada vidite ovu zadivljujuću i očaravajuću sliku, sam po sebi nudi se odgovor zašto smo baš imanje obitelji Salaj odabrali za snimanje spota. Sigurni smo da nismo mogli ni zamisliti idealnije mjesto za upotpunjavanje ugođaja našoj novoj pjesmi – očaran viđenim istaknuo je Ivica Propadalo. Istog je mišljenja i preostali dio sastava Vedad Hadžiavdić, Fran Šokić, Robert Domitrović te posebice najistaknutija članica, pjevačica Lea Mijatović, koja je jednostavno uživala pjevajući u blagdanskom blještavilu.

Međutim iz Teške industrije poručuju da spomenuto imanje na čazmanskom području nije jedino ostavilo dubok dojam, jer isto vrijedi i za izletište Zmajevo gnijezdo u vlasništvu obitelji Pirak, a koje su također, osvojeni izvornom ljepotom interijera i eksterijera, odlučili iskoristiti za kadrove novog spota. Posebice su bili oduševljeni susretljivošću domaćina Dinka Piraka i njegove supruge, a riječi hvale išle su i na račun Zlatka Salaja.

Spot za pjesmu “Badnja je noć” za desetak će dana ugledati svjetlo dana, a upravo će toliko trebati da i božićna priča iz Čazme zabljesne u punom sjaju jer, naime, Zlatko Salaj poručuje kako su u tijeku završne pripreme za svečano otvorenje te da će posjetitelji uskoro moći vidjeti sva nova iznenađenja koja će obasjavati čak 1,3 milijuna lampica.

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
18:51 28.11.2012.

obični pjesmuljci..

SU
sulejman
21:40 28.11.2012.

užas... ko gura ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije