Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš uživaju

Gdje ljetuju poznati Hrvati u špici sezone?

Poznati
10.08.2018.
u 08:34

Maja Šuput je u Turskoj, Jelena Veljača pobjegla je na Zlarin, a Indira u Sen

Brojni poznati ove godine izabrali su Moro beach bar za barem malo svog odmora ove godine, a popularna ljuljačka u moru i Gianni Apostolski poslužila je kao “rekvizit” za fotografiranje. Ljepotica se odmara na Korčuli, a odmor joj sigurno godi jer izgleda bolje nego ikada.

Pjevačica Indira Levak odmor provodi u Senju gdje je održala i koncert.

Televizijska voditeljica Korana Gvozdić i njezin zaručnik stand-up komičar Ivan Šarić ovog kolovoza odmaraju se na Hvaru, a sudeći po fotografijama na Instagramu, svoju ljetnu oazu pronašli su u osamljenim valama, daleko od napučenog grada Hvara.

Inače su godinama ljetovali u Grčkoj gdje je Ivan zaprosio svoju dragu.

Odmor s dječicom

– Korana me pitala da se idemo okupati, a ja sam počeo nešto muljati i konačno došao do nje u plićak. Onda je zaplakala, pa ja. Prvo me je pitala: “Šališ se?” Korana je i danas iznenađena kako sam se prepao. A nije mi problem stati pred dvije tisuće ljudi u Lisinskom – otkrio je za Story.

Svoju ljetnu oazu kolumnistica, scenaristica, producentica i glumica Jelena Veljača pronašla je na otoku Zlarinu u šibenskom arhipelagu za koji kažu da predstavlja Mediteran kakav je nekad bio. Daleko od ludih partyja i prenapučenosti Jelena se odmara sa suprugom glumcem Draženom Čučekom i njihovom preslatkom dvogodišnjom kćerkicom Lenom.

 

#morninglikethese☀️ #morningcoffee☕️

Objavu dijeli Jelena Veljača (@jelka12)

Pravi obiteljski odmor imaju i glumac Amar Bukvić i supruga Alma koji su s djecom, kćerkicom Amal i sinčićem Amanom u Makarskoj. Ondje godinama ljetuju, a da supružnici uspiju uhvatiti vremena i za sebe – potvrdili su društvenoj mreži.

Velika ljubiteljica putovanja Maja Šuput sa svojim zaručnikom Nenadom Tatarinovom provodi prekrasne dane u Turskoj.

 

Love ❤️

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Par se smjestio u luksuzni hotel, a o odmoru Maja redovito “izvještava” fanove na Instagramu.

>> Pogledajte video - Poznate osobe na ljetovanju u Hrvatskoj

Komentara 9

Avatar ivo587
ivo587
09:39 10.08.2018.

nek se ne vraćaju u Zagreb, tu je taman fino i bez gužve.

DA
darwil
10:18 10.08.2018.

Suputica u glazbi ko Katamrle u politici po tome su kompatibilni samo pna ima ukusa i ne bi s njim popila kavu.

BL
bljak007
12:02 10.08.2018.

A gdje ljetuju poznati i nepoznati novinari i novinarke V.L.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije