Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavne dame na odmoru

One isklesanim tijelima i dobrim stylingom plijene pažnju na našoj obali

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
06.08.2018.
u 19:03

Atraktivne dame uživaju u korčulanskom arhipelagu kupajući se na poznatoj plaži Moro Beach Stupe

Vrhunac je ljetne sezone, a naši su se poznati raspršili svim krajevima jadranske obale uživajući u suncu, moru i ostalim ljetnim blagodatima. Neki od njih ljetuju s obitelji i partnerima, neki u društvu prijatelja, a neki za odmor iz snova biraju samoću kako bi što bolje obnovili energiju za nadolazeću radnu jesen.

Tako je i s našim domaćim ljepoticama koje baš kao i obično plijene pažnju gdje god da se pojave, a to je obično na plaži gdje u minimalističkim odjevnim kombinacijama pokazuju svoja savršeno isklesana tijela.

Nakon što je jedan dio ljetovanja provela samo sa svojom djecom Ivanom i Tessom, bivša manekenka i sadašnja modna urednica Iva Radić ljetovanje je nastavila u društvu prijateljice, također bivše manekenke Tatjane Dragović, a na istom je mjestu uživala i popularna pjevačica Maja Šuput.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Vruće modne kombinacije

Atraktivne dame uživaju u korčulanskom arhipelagu kupajući se na poznatoj plaži Moro Beach Stupe. Redovito oduševljavaju svojim modnim kombinacijama i odličnom linijom, što nije iznimka ni ovaj put. Mnogima sigurno izmamljuju uzdahe u svojim kupaćim kostimima, a brojne pratiteljice na društvenim mrežama već se pitaju gdje mogu kupiti iste.

- Ovo ljeto treba biti fraj. Dobro je ponekad dignuti ruke od svega, ali nikada od samog sebe - napisala je bivša supruga nogometaša Boška Balabana.

Voditeljica i novinarka Nevena Rendeli Vejzović ovo će ljeto pamtiti po mnogočemu. Nakon što je saznala kako je nakon jednogodišnjih blizanki Mare i Lee ponovno u drugom stanju, lijepa Zagrepčanka nakon Pirovca je sa svojom obitelji otišla uživati na Pelješac. Iako je sve podređeno njezinim kćerkicama, Nevena na moru uspije uhvatiti barem trenutak za sebe.

Godine su samo broj

- Ajde da sam se i ja napokon dočepala ptičurine. Pune dvije sekunde sam uživala - napisala je HRT-ova voditeljica izležavajući se na popularnom flamingu. U pauzama od ljetne turneje s predstavom “Dvoje”, Neveninoj obitelji društvo na Pelješcu pravi šogorica Bojana Gregorić Vejzović. Ova je glumica još jednom pokazala kako su godine samo broj, a njezina do savršenosti isklesana linija ide u prilog toj tvrdnji.

Foto: Maja Kljaić

-Nema poze, nema filtara, samo ljubav i veselje jer ‘ča je život vengo fantažija’ i tako u krug - napisala je glumica objavivši sliku s obitelji.

>> Maja Šuput: Od vrckave slatkice do kraljice svadbi

1/15

Komentara 5

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
19:35 06.08.2018.

maja suput ima isklesane sise i mozak

Avatar anti_komunist
anti_komunist
21:02 06.08.2018.

Slavne ????? ha ha ha ha ha ha...

RI
rikavac
20:29 06.08.2018.

Znao sam da ce Maja bit u prvom planu. Imal iko na ovom portalu da ga zanima fufa kao sto je Maja pa se pise toliko o njoj. Stvarno ste vise dosadili i bogu i narodu sa Majom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije