Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskršnja farma

Farmeri u blagdanskoj depresiji, a Kike bi za Nikolinu i robijao

farma
04.04.2010.
u 18:40

Uskrs na 'Farmi' protekao je uz šunkicu i jaja, no bilo je i napetosti pa se Kiki naljutio na Sabinu jer mu nije htjela dati cigaretu dok je Kike maštao o svojoj Nikolini

Na 'Farmu' život se vratio u normalu, a farmeri su Uskrs proveli u skladu s običajima slasteći se lukom, šunkom i jajima koje im je donio mentor Joža. Neke od farmera radi blagdanske odvojenosti od obitelji uhvatila je lagana tuga i depresija pa su se povukli u sebe. Tako je primjerice Kiki većinu dana proveo u krevetu, a čak se uspio i posvađati sa Sabinom oko cigareta. Uzrujalo ga je to što je svoj duhan dok ga je imao dijelio s djevojkama, a kada je od Sabine tražio cigaretu odbila mu ju je dati jer je obećala da će svoje tri cigarete podijeliti s curama.

Ali zato je vrijedni ronioc Kike uvijek dobre volje, a cijepajući drva Ivi je otkrio koliko voli svoju Nikolinu Pišek. Rekao mu je da je njegova Nikolina tako dobro biće za koje bi da treba robijati ili vući balvane sto godina na to pristao samo da ona bude sretna.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:41 05.04.2010.

Farmu i zvijezde pijevaju je dobro gledati svima koji imaju problema sa stolicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije