Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio stručni žiri

Evo kako je na Eurosongu glasala Hrvatska i kome smo dali najviše glasova

Foto: Youtube screenshot
1/5
23.05.2021.
u 00:33

Ipak, najviše bodova dali smo Italiji, favoritima mnogih obožavatelja Eurosonga - bendu Måneskin s pjesmom "Zitti e buoni" koja je po mišljenju mnogih zaslužila ovogodišnju pobjedu.

Hrvatska je glasala za svoje favorite na Eurosongu! Bodove stručnog žirija čitao je Ivan Dorijan Molnar, iz Informativnog programa HRT-a. Jedan bod dali smo Portugalu. Dva boda Litvi. Tri naša boda išla su Malti, a čak čestiri Rusiji. Pet bodova dali smo Izraelu, a šest Francuskoj. Srbiji smo dali sedam bodova. Švicarska je dobila visokih osam bodova, a Island deset.

Ipak, najviše bodova dali smo Italiji, favoritima mnogih obožavatelja Eurosonga - bendu Måneskin s pjesmom "Zitti e buoni" koja je po mišljenju mnogih zaslužila ovogodišnju pobjedu.

Večerašnje finale Eurosonga koje se odvija u Rotterdamu izborilo je 26 izvođača, ali među njima nažalost nije Hrvatska. Naša predstavnica Albina Grčić (22) , nije se plasirala u završnu borbu za europski glazbeni tron.

Foto: imdb

Ključne riječi

Komentara 33

BR
brandogdjejemarija
10:02 23.05.2021.

Eurosong opasno konkurira za najvece smeče ove godine.

JO
JosefKa
06:49 23.05.2021.

Silovanje i sopanje Vecernjeg nije urodilo plodom.

NR
NR3
02:39 23.05.2021.

Bravo Italia 🇮🇹🇮🇹🇮🇹❤❤❤

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije