Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri sezone

Emitirana oproštajna A strana, gledatelji ne skrivaju koliko su razočarani

Foto: HRT
1/11
27.01.2019.
u 10:23

Posljednja emisija počela je prisjećanjem na prvu emisiju i prvi glazbeni broj kojom se „A strana“ predstavila gledateljima prije tri sezone, kultnom Valjkovom "Lutkom za bal".

Hrvatska radiotelevizija sinoć je, na najbolji mogući način, oproštajnom 12. emisijom zaključila tri izimne sezone popularne "A strane", HRT-ova autorskog zabavnoglazbenog projekta, koji je tijekom tri sezone dobila i regionalnu megapopularnost i iznjedrila - uz već etabrirane snage prve lige hrvatske glazbene scene - i pregršt novih, sjajnih mladih pjevača. 

Ova posljednja emisija počela je prisjećanjem na prvu emisiju i prvi glazbeni broj kojom se „A strana“ predstavila gledateljima prije tri sezone, kultnom Valjkovom "Lutkom za bal".

I ovaj put to je bio duet Eni Jurišić i Vjekoslava Ključarića, uz pomoć svih mladih pjevača i sjajnih voditelja Duška Ćurlića i Ivan Vukušića, te svih onih koji su kroz 25 emisija „A strane“ svojim izvedbama nastojali izvući lijepe uspomene koje nas vežu uz glazbu.

Zato je ova završna emisija bila soundtrack za sjećanje u kojoj su se svi mladi pjevači, koji su bili večerašnji domaćini, predstavili pjesmama po njihovom izboru: od nezaobilaznih pjesama koje su se pjevale na tulumima svih generacija: „Krivo je more“, „Piši mi“ Drugog načina, „Ugasi me“ Parnog Valjka ,„Iz nekih starih razloga“ Prljavog kazališta, „Ipak poželim neko pismo“ Bijelog dugmeta, pa do ne tako često izvođenih hitova Zdenke Kovačiček i Meri Cetinić, te zajedničkih glazbenih brojeva „Pakleni vozači“, „Motori“, „ Ljubavna“... kojima su mladi pokazali koliko je pozitivna energija obilježila ovaj serijal.

U posljednjoj emisiji Duško i Ivan predstavili su sve vrhunske glazbenike koji su im bili podrška: puhače „A strane“, gudački kvartet „Libra“, prateće vokale uz koje i naši voditelji bez treme mogu pjevati, te najbolji bend koji je odsvirao impozantni broj pjesama, njih čak 767!

Podrška koju su dobili od gostiju, a u ove tri sezone „A strana“ je ugostila čak 97 vrhunskih glazbenika, bila im je važna kao i mnogi pozitivni komentari svih pratitelja facebook stranice, emisije „B strana“, koja je svakodnevno pratila sve prije i poslije subotnje emisije.

Gledatelji ne skrivaju koliko su razočarani što subotom navečer više neće uživati u ovoj emisiji.

 

 

- Ne mogu vjerovati da više nećemo uživati u ovoj super emisiji.S nestrpljenjem sam očekivala svaku subotu i večer uz ove divne mlade talentirane ljude a i ostale goste koji su sudjelovali.Voditelji također odlični, spontani, simpatični. Najbolja zabavna emisija na našoj Tv.  Jako će nam nedostajati vaši mladi pjevači i odlična muzika...svi zajedno bili ste odlični...Velika šteta što nešto tako lijepo i dobro ne može opstati...sve je bilo "veličanstveno"...veliko vam "Hvala" na svakoj predivnoj suboti, koju sam provela uz vas. - dio je komentara koji su gledatelji napisali na Facebook stranici emisije. 

Komentara 13

Avatar Mi sami
Mi sami
11:00 27.01.2019.

Odlična emisija jedina gledljiva na tzv. HTV

TT
TTjac
13:21 27.01.2019.

Jugoslaveni na aparatima. hehe, udbaška zmijo, odmah smo mi skužili koje vrijednosti se podvaljuju u ovoj emisiji.

MA
mare0801
11:03 27.01.2019.

A da se svi kolektivno ubijemo, da u ovoj zemlji nitko više ne zapjeva i ne zasvira,da sjedimo uz pivo dvolitrenjaču naslonjeni na trafiku, dok promatramo još jadnije od nas? A da nastavimo cmizdriti po portalima kako ništa ne valja,ja, kako smo potplaćeni, kako nas svi varaju, kako su stari pokvareni, a mladi nesposobni? Je..bote, dosta više s tom kuknjavom! Emisija je bila super, zabavna i kvalitetna, s prekrasnim mladim ljudima i vrhunskim muzičarima, a pare se u ovoj zemlji troše i na puno besmislenije projekte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije