Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVO ROPSTVO

Ella Dvornik u mukama: 'Nisu oni Skandinavci ludi...'

Ella Dvornik
Foto: Instagram
1/4
03.11.2019.
u 15:57

Pozesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš dal ti trebaju ili ne, koje ti je krivo bacit jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve - napisala je Ella Dvornik

Ella Dvornik s suprugom Charlesom i kćerkicom Baile Dee ovih dana planira preseljenje iz svog zagrebačkog doma. Premda blogerica nije otkrila gdje se sele zbog sigurnosnih razloga, čini se kako će obitelj i dalje ostati u Zagrebu. Ella o tijeku preseljenja obaviještava pratitelje na Instagramu, a čini se kako joj njviše problema zadaje količina stvari koje trebaju iznijeti. 

- Nisu oni Skandinavci ludi što žive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Pozesija je najveće ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vežeš emotivno, koje ne znaš dal ti trebaju ili ne, koje ti je krivo bacit jer je trošak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imaš. I toliko je stresno to sve. Realno, sve je to viška, mogla bih bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na težini. Iducih par dana ću se posvetiti tome da očistim život svih nepotrebnih stvari. Poklonit, dat, zamijenit, prodat, što god samo da nađu novi dom. Pokušat ću se i malo bolje organizirati. Preneuredno mi je sve u glavi. Prebrzo je prošla godina, sve se desilo prebrzo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nisu oni skandinavci ludi sto zive u 10 kvadrata i sve im stane unutra. Pozesija je najvece ropstvo. Imati hrpu stvari uz koje se vezes emotivno, koje ne znas dal ti trebaju ili ne, koje ti je krivo bacit jer je trosak, koje si zaboravio, za koje nisi znao ni da imas. I toliko je stresno to sve. Realno.sve je to viska, mogla bi bez 90 posto stvari koje su se nakupile godinama. Tek kad smo ih selili dobile su na tezini 😄 iducih par dana cu se posvetiti tome da ocistim zivot svih nepotrebnih stvari. Poklonit, dat, zamjenit, prodat, sto god samo da nadu novi dom. Pokusat cu se i malo bolje organizirati. Preneuredn mi je sve u glavi. Prebrzo je prosla godina, sve se desilo prebrzo. Ne znam kakav je vama bio Listopad, al ne ponovio se vise 😁 sretan vam Studeni, da bar vam bio najbolji ikad!

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Ne znam kakav je vama bio listopad, al ne ponovio se više. Sretan vam studeni, da bar vam bio najbolji ikad - napisala je Ella. 

Uslijedili su brojni savjeti poput onog da pročita savjete "guruice za pospremanje i rašćiščavanje" Marie Kondo, koja ima i svoj show na Netflixu, te svjedočanstva onih koji su prošli kroz slične muke. Tako joj je jedna pratiteljica prepričala kako se s obitelji iz stana od 55 kvadrata selila punih 10 dana. 

Ključne riječi

Komentara 5

KB
koprivnicakrizevci.besplatniog
18:26 03.11.2019.

ja sam se Ela isra :D

DU
Deleted user
19:53 03.11.2019.

Jesenti milu bigulicu, ne morem bilivit'. Zar se to naša Dvornikica Ellica iz blogerice i influencerice (što god to značilo) pretvara u filozofkinju? Čini se da u filozofiju uvodi i novi termin - pozesija, koji bi valjda trebao značiti konzumerizam doveden do apsurda. Još jedan njezin slično intoniran napis na društevenim mrežama, i Ellica je zrela za docenticu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, i to uz bok dr. sc. Mariji Selak. Studenti će biti ushićeni.

CV
cvikcange
16:49 03.11.2019.

Eeeellllaaaaa, Japanci, ne Skandinavci. Sve si pobrkala. Iz :)))))) sigurnosnih razloga :))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije