Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draža joj je druga opcija

Ella Dvornik podijelila fotogafiju iz javnog wc-a i pokazala što mrzi kod njih

Foto: Instagram
1/9
27.11.2022.
u 09:48

Naša najpoznatija influencerica uputila se s obitelji na odmor u Gardaland

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik (31) sa obitelji je otputovala u Gardaland u Italiji, a na putu do tamo zaustili su se u jednom javnom wc-u. Ondje je Ella vidjela nešto što inače mrzi, a radi se o "čučavcima", koji su bili umjesto wc školjke. 

- Hejtam - napisala je Ella uz objavu na kojoj pozira pored čučavca. 

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

U Grenland je otišla sa suprugom Charlesom Pearceom te kćeri Balie i Lumi

Prije nekoliko dana Ella je bila na drugom tretmanu laserskog skidanja tetovaže, a tom je prilikom pratiteljima pokazala rezultate nakon dva tretmana. Također je rekla kako misli da će biti još potreban samo jedan. Svoje iskustvo podijelila je na Instagram Storyju. Dvornik je opisala kako izgleda proces, boli li postupak, kao i koji je razlog zašto se odlučila za uklanjanje. 

-Dosta boli. Trajalo je 90 sekundi. Kad vam tek naprave tretman, ne kužite veliku razliku. Tek nakon nekoliko tjedana vidite koliko vam je tetovaže 'otišlo'. Cijena ovisi o tome što radite. Nema nikakvih krvarenja ni krasta. Ne boli nakon. Možda može svrbjeti, ali ja se ne sjećam ako me svrbjelo ili ne. Možete tražiti i lokalnu anesteziju, ali iskreno ne isplati vam se za tako kratki termin - kazala je.

Podsjetimo, Ella je podijelila i pitanje koje joj je došlo, a njezine pratitelje je zanimalo koji je razlog zašto se ona odlučila ukloniti tu tetovažu. - Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga - napisala je influencerica u odgovoru.

VIDEO>>Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Black Canary: Snimali sudar automobila i tramvaja na trgu bana Jelačića.

Komentara 8

RE
remarga
13:01 27.11.2022.

Cura je dno dna kao i ovaj wc

BR
Brandfackel2
13:04 27.11.2022.

Prava stvar tj. osoba, na pravom mjestu... Čučavac čini s cjelinu s njenim likom i nedjelom...

TE
Templo
11:05 27.11.2022.

Ovaj clanak je standardna navlakusa na kartone. Niskorist je opet nesto izjavila? Ili pokazala? Ne citam ovakve clanke dalje od naslova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije