Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nižu se komplimenti

Ella Dvornik izludila pratitelje izazovnim izdanjem: 'Kakve noge. Kao gazela'

Foto: Instagram
1/6
10.09.2019.
u 08:00

Najpoznatija domaća blogerica Ella Dvornik oduševila je pratitelje fotkom na kojoj pokazuje duge noge.

Naša influencerica Ella Dvornik pohvalila se novim tenisicama na Instagramu, a fanovi su odmah primijetili izdanje mlade mame koje nemaju prilike često vidjeti.

Naime, pozirajući samo u košulji koju je posudila od punice, Elline noge došle su u prvi plan, a komentari pratitelja odjeknuli su s punim odobrenjem.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kakve noge. Kao gazela", "Pored ovakvih nogu nisam ni skužila tene", "Lijepoj ženi sve dobro stoji", "Ma top", "Moćno", redali su se komentari ispod Elline objave, a fotka je skupila više od 10.5 tisuća lajkova.

Inače, Ella je nedavno odlučila drastično promijeniti imidž. Plavu kosu obojila je u smeđu.

"Vrijeme je za oporavak! Nakon godina eksperimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno", napisala je Ella i upitala pratitelje kako im se sviđa promjena te što misle koliko će dugo izdržati u svom ''prirodnom'' izdanju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk


Bilo je i onih koji su pohvalili frizuru, ali su uputili kritiku na račun make-upa. 

"Friz je super, ali Ella kaj je s make-upom? Ne znam je l' do šminke ili do filtera. Kaj god da je, je previše. Bacaš na one lutke realistične, a stvarno nepotrebno jer si prirodno lijepa. Više tebe, manje filtera, pudera čega god tu ima. I samo ti 'vrišti'!" poručila joj je jedna od pratiteljica.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:08 10.09.2019.

Neobrazovana, isprazna, uz milijun ljepših žena nema ništa ponuditi zanimljivo. A imala je priliku školovati se, ovo prtljanje po čemu sve ne pokazuje što je gospođa osobno i pokazivati se prema vani a da nisi sredio ono u sebi izgledaa upravo ovako. Djeca, jaslice, vrtići, škola, pedijatri, toga kako vidim nema, brak mora da je onakav kakav je željela. Influencerica, što god to značilo, tužno!

ZW
zweistein
08:35 10.09.2019.

ha ha ha tanke, krive, dlakave

SE
sesvečan7
09:20 10.09.2019.

....a za boga miloga,tko je ta ela dvornik....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije