Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILA ŠTO JE NAJVIŠE BOLI

Doris Pinčić Rogoznica obračunala se s 'hejterima': 'Za ovo ste baš vi krivi. Hoćete li da vam pokažem brojke?'

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/8
04.02.2020.
u 11:58

"U prilog tome hoćete li da vam pokažem brojke gledanosti divnih dokumentaraca u odnosu na programe koje nazivate "dno dna" i unatoč tome ih gledate? Rado ću to učiniti", ponudila je lijepa voditeljica.

Doris Pinčić Rogoznica odradila je svoj prvi radni dan na Hrvatskoj radioteleviziji kao nova voditeljica jedne od najdugovječnijih emisija, "Dobro jutro, Hrvatska". U društvu sjajnog Mirka Fodora bila je u petak, a u ponedjeljak je i službeno počela voditi emisiju.

 

Kao i uvijek, komentari nisu bili samo pozitivni već su joj poneki i zamjerili nekoliko stvari, na primjer da se previše trudi i da upada ljudima u riječ. 

– Nije mi sjela nikako. Previše se trudi, upada u riječ, kimanje glavom, na kraju samo kontraefekt – pisali su na Facebook stranici emisije. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Dio gledatelja rekao je kako se Doris mora više opustiti, no s obzirom na iskustvo i činjenicu da joj je ovo ipak prvi radni dan, vjeruju da to Doris neće biti teško. Također, savjetovali su joj da malo manje čita svoje bilješke. 

Dakako, nije tu bilo samo negativnih komentara, neki su i zadovoljni novim, svježim licem na HRT-u. 

Nakon objave s prvog dana na poslu, objavila je i malo dužu objavu u kojoj se obraća hejterima

"Malo ću pametovati u ovoj objavi, pripremite se, ali kao rijetko kad molim vas da je pročitate. Za početak hvala svima koji ste tu, rijetko vam to kažem, a mislim. Hvala za svaki komentar, trud, pogled i svaku energiju koju ste uložili na ovom profilu", započela je Doris i dodala da će se u ovoj objavi ipak ponajprije obratiti "hejterima našim svagdašnjima".

"Na negativne komentare sam navikla (iako mi je žao što oni lijepi uvijek padaju u drugi plan zbog njih) i to je sve u redu. Ipak – ima jedan koji me uvijek k'o strelica pogodi u srce i ne mogu si nikako pomoći, a taj je, pogađate – iskačeš iz paštete! – priznala je.

– Zašto me baš taj boli? Zato što ste za taj, dragi hejteri, baš vi krivi. Dakle, kako sustav funkcionira? Novinari mnogo pišu ono o čemu se puno čita. I točka. Iako su i jadni novinari prečesto na tapeti i kritizirani, sigurna sam da bi većina među njima radije pisala o puno pametnijim, zdravijim i normalnijim temama, no pišu o ovom o čemu pišu (i pritom im je muka) jer plaću zarađuju na člancima koji su čitani i klikani. A vi, nažalost, otvarate, čitate i klikate sve te gluposti – objasnila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malo cu pametovati u ovoj objavi, pripremite se ali kao rijetko kad molim vas da je procitate. Za pocetak hvala svima koji ste tu, rijetko vam to kazem a mislim. Hvala za svaki komentar, trud, pogled i svaku energiju koju ste ulozili na ovom profilu. U ovoj objavi ipak, prvenstveno cu se obratiti hejterima nasim svagdasnjima. Onima s kojima se svi oduvijek susrecemo iako je to danas u vrijeme drustvenih mreza i interneta opcenito potencirano maksimalno. Susrecemo se pogotovo mi javne osobe (i da znam nastavak recenice-ko te tjerao sad se nosi s tim..). Dakle, meni a i svakom u ovom prostoru je jasno da nas netko voli netko ne voli, prirodno je i nema tu filozofije. Na negativne komentare sam navikla (iako mi je zao sto oni lijepi uvijek padaju u drugi plan zbog njih) i to je sve u redu. Ipak-ima jedan koji me uvijek ko strelica pogodi u srce i ne mogu si nikako pomoci a taj je, pogadjate- iskaces iz pastete! 😊 Zasto me bas taj boli? Zato sto ste za taj, dragi hejteri, bas vi krivi. Dakle, kako sustav funkcionira? Novinari puno pisu ono o cemu se puno cita. I tocka. Iako su i jadni novinari precesto na tapeti i kritizirani sigurna sam da bi vecina medju njima radije pisala o puno pametnijim, zdravijim i normalnijim temama, no, pisu o ovom o cemu pisu (i pritom im je muka) jer placu zaradjuju na clancima koji su citani i klikani. A vi nazalost otvarate, citate i klikate sve te gluposti. Ne samo o meni, vec i o brojnim drugim ljudima kojima jednako toliko nije ugodno iskakati iz tih spomenutih pasteta. Sve ovo potkrepljuju brojke, to nisu rekla kazala price. Toliko sam puta cula-joj kako je sadrzaj na televiziji los, pa u prilog tome hocete da vam pokazem brojke gledanosti divnih dokumentaraca u odnosu na programe koje nazivate "dno dna" i unatoc tome ih gledate? Rado cu to uciniti :) Potpuno se slazem, vise ni moju mamu ne zanima sto sam ja jela, jel radim ovdje jel radim tamo, jesam obukla crno ili smedje, jedam se sisala ili nisam itd itd.. Toliko je jednostavno, vjerujte mi. Samo nemojte klikati i rijesili smo sve. Poanta svega je da je svaka, pa i ova promjena u svima nama. Manje hejta, vise razumijevanja bi nam dobro doslo. 😘👋

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Doris je u objavi priznala da sve što je rekla potkrepljuju i brojke te da je toliko puta čula koliko je sadržaj na televiziji loš te je ponudila da pokaže sve brojke najgledanijih emisija. 

"U prilog tome hoćete li da vam pokažem brojke gledanosti divnih dokumentaraca u odnosu na programe koje nazivate "dno dna" i unatoč tome ih gledate? Rado ću to učiniti", ponudila je lijepa voditeljica. 

"Potpuno se slažem, više ni moju mamu ne zanima što sam ja jela, jel' radim ovdje, jel' radim tamo, jesam li obukla crno ili smeđe, jesam li se šišala ili nisam itd itd.. Toliko je jednostavno, vjerujte mi. Samo nemojte klikati i riješili smo sve", zaključila je Doris. 

Ključne riječi

Komentara 10

WA
wannabenovinari
12:19 04.02.2020.

Hahaha, kako da ne. Okrenimo pilu naopako i pravimo se da nitko nije skužio. Prvo neka uredništvo prestane objavljivati gluposti na naslovnicama pa ni klikova na te gluposti neće biti. Ne klikaju ljudi zato što to žele čitati nego zato što je *na naslovnici*. Neka uredništvo makne sve "pašteta članke" i neka ih ostavi samo u rubrikama u kojima trebaju biti, problem će biti riješen. Samo tada će na vidjelo izaći jedan drugi problem, a taj je da ima malo kvalitetnih članaka, zbog čega se u razočaranju sadržajem i klika na gluposti koje bodu oči i živciraju.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
13:53 04.02.2020.

Gledah 5 minuta...najavila je seriju Nestali s takvim glupim osmjehom na licu kao da se radi o najluđoj komediji....

DU
Deleted user
12:37 04.02.2020.

Naporna južnjakinja koja pati od lošeg sodioekonom. statusa odnosno nikad nije čula za diskretan, samozatajni život i pojam privatnosti nego smatra da treba u javnosti se svime hvalisati, svima iznijeti koliko WC papira rabi muž itd. itd. Uglavnom, za sada je to ograničeno na medijsku eksponiranost, ali kad malo ostari - jao njenom mužu, ako se ne odluči za bijeg na slobodu u međuvremenu. Pa ne možeš ni jedan portal više otvoriti da tamo ne probija taj mahniti južnjakinja ritam objava Elle Dvornik i goreuslikane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije