Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovre Kalinić

Domaći reprezentativac dobio treće dijete: Otkrili spol i ime bebe

Foto: instagram
1/17
27.12.2023.
u 19:30

Kapetan Hajduka i nogometni vratar Lovre Kalinić dobio je treću kćerkicu, a njezino ime otkrio je splitski nogometni klub.

Nogometni vratar i kapetan Hajduka 33-godišnji Lovre Kalinić sa suprugom Jelenom dobio je treće dijete, a lijepu vijest otkrio je njegov klub na društvenim mrežama. - Od srca čestitamo našem Lovri Kaliniću i njegovoj supruzi Jeleni na rođenju kćerkice Nine. Sretno – napisali su na društvenoj mreži Facebook.

Nogometaš Lovre je od 2015. godine u braku s misterioznom magistrom forenzike koja, kako domaći mediji navode, nije tipična žena nogometaša. Osim što se rijetko pojavljuje u javnosti, ona se ne voli eksponirati ni na društvenim mrežama te joj je profil na Instagramu zaključan. Ovaj par zajedno ima i 6-godišnju kćerkicu Tomislavu i tri godine mlađu Korinu. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 Inače, Lovre je i povremeni vratar hrvatske nogometne reprezentacije, a ovih dana u njihovu domu definitivno je veselo. Na njegovu vjenčanju 2015. Jelena Rozga je do ranih jutarnjih sati zabavljala tristotinjak uzvanika. Lovre je tada pauzu prije priključivanja reprezentaciji iskoristio upravo za organizaciju vjenčanja. Nakon svjetskog prvenstva u Rusiji imao je probleme zbog ozljede, a pauzu u profesionalnoj karijeri je donijela i pandemija koronavirusa.

 

 

 - Tomislava nam je bila centar svijeta za vrijeme karantene. Igrali smo se, kartali, crtali, izrađivali ukrase... Uživao sam u odrastanju djeteta koje bih vjerojatno u normalnim okolnostima propustio – svojedobno je kazao Lovre za 24 sata. 

 

VIDEO: Ugrina: 'Nadam se da će mi Hrvati pomoći da otplatim kredit'

Komentara 1

FI
fifmar
07:56 28.12.2023.

Lovre je nekada bio u reprezentaciji Hrvatske i svojevoljno je napustio jer mu se nije dalo igrati i prema tome nije reprezentativac niti povremeni vratar nego je bivši koji je kratko vrijeme igrao za nogometnu reprezentaciju Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije