Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misteriozno ubojstvo

Domaći glumac snimio je film za Netflix s omiljenom 'tračericom': 'Jako sam uzbuđen'

Foto: Kolaž/Netflix
1/9
11.02.2022.
u 09:00

Glumac Amar Bukvić (40) na svom se Instagram profilu pohvalio novim uspjehom. Naime, snimio je film sa zvijezdom popularne serije 'Tračerica', Leighton Meester (35) koji 3. ožujka dolazi na streaming platformu Netflix.

Glumac Amar Bukvić (40) na svom se Instagram profilu pohvalio novim uspjehom. Naime, snimio je film sa zvijezdom popularne serije 'Tračerica', Leighton Meester (35) koji 3. ožujka dolazi na streaming platformu Netflix.

Radnja trilera 'A Weekend Away' prati dvije prijateljice Beth (Leighton Meester) i Kate (Christina Wolfe) na odmoru u Hrvatskoj, točnije Splitu. Nakon ludog noćnog provoda, Kate je ubijena, a njezina prijateljica Beth optužena je za ubojstvo dok se Amar pojavljuje u ulozi policajca Pavića.

Scenarij filma temelji se na romanu Sare Alderson, no za razliku od knjige, prijateljice umjesto Lisabona posjećuju Split.

- Prvi put ste u Hrvatskoj? - pitanje je koje taksist, kojeg glumi Ziad Bakri. Beth odgovara da je prekrasno, a potom se počinji izmjenjivati prizori Splita i obale.

Amar je na društvenim mrežama podijelio najavu filma, a ubrzo su se nanizale brojne čestitke pratitelje i kolega. "Bravo, gledam obavezno", "Jedva čekam, hvala ti za ovo", "Bravo mili moj", samo su neki od komentara.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

 

 

 


 

 

Ključne riječi

Komentara 1

FO
fortinaf
09:22 11.02.2022.

Amar u internacionalnim vodama :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije