Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okrugli 40.

Tatjana Jurić pokazala kako je provela rođendan pa zaradila brojne komplimente: 'Izgledaš puno mlađe'

Foto: Facebook/TS Auris
1/9
11.02.2022.
u 07:52

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić na svom je Instagram profilu pokazala kako provodi svoj okrugli 40. rođendan, a ispod objave nanizale su se brojne čestitke i komplimenti.

Radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić na svom je Instagram profilu u četvrtak pokazala kako provodi svoj okrugli 40. rođendan, a ispod objave nanizale su se brojne čestitke i komplimenti.

"Meni je danas 40, a vi kako hoćete! Č e t r d e s e t. Kako to moćno zvuči! Tek sad ste svi nastradali!! Da ne kažem onu drugu riječ! Hvala svima na pažnji danas, lijepo mi je to", napisala je lijepa voditeljica.

"Četrdesete su nove tridesete", "Sretan rođendan predivna djevojko", "Dobrodošla u klub", "Sretan, najljepša", "Sretan rođendan generacijo, najljepše godine", "Ja ne vidim te brojeve", "Čestitam ljepoto", "Godine su samo kalendar... bitno je kako se čovjek osjeća", "Nikad se nećeš ljepše i bolje osjećati nego sljedećih deset godina", "Ti si jedna divna i prekrasna osoba u duši, a to se onda odražava i na tvom izgledu. Zato i izgledaš toliko mlađe, u odnosu na godine koji imaš", samo je dio komentara.

Tatjana je u studenome prošle godine na Instagramu objavila kako se zarazila koronavirusom nakon što je primila dvije doze cjepiva te je opisala kako provodi vrijeme u samoizolaciji u društvu svog psa.

"Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje. Na narodnom su mi kažu, vijenac već pripremili, iako božićni, a moji su me zvali da me pitaju jesam li imovinu prepisala na njih. E, neće ići. Doduše, ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš – pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušavajući svojima poslati poruku: zovite hitnu.

A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit’ će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna", napisala je Tatjana i objasnila kako se zarazila.

"Koronu su mi iz škole donijele nećakinje i iako žive izvan HR, sve to ide u prilog sljedećem - ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je 'epidemija' po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela."

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u izboru za radijsku osobu godine za Večernjakovu ružu 

 

Ključne riječi

Komentara 5

ZV
zvezdomor
09:28 11.02.2022.

kamo je nestao moj komentar o njoj i.partizanskim spomenicima*

LL
lijepa_li si
10:44 11.02.2022.

iritantnija od etikete!

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
08:17 11.02.2022.

Jesu li je obožavatelji hvalili? Dajte nam malo više takvih vijesti, ipak je to stvar opstanka države, unije, planete......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije