Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Domaći glazbenik objavio rijetku fotografiju s kćeri i našalio se: 'Ovako ćeš izlaziti i 18'

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/10
07.12.2021.
u 21:00

- Mislim da se njene kolegice neće buniti - pisale su pratiteljice ispod objave glazbenika Vlahe Arbulića.

Glazbenik i model Vlaho Arbulić (31) na svojem je Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj pozira s kćeri Luce (7). Na fotografiji je Vlaho zagrlio kćer preko ramena dok su pozirali pored nekog ugostiteljskog prostora. „Ovako ćeš izlaziti i s 18“, našalio se u opisu te dodao emotikon koji plače od smijeha.

Vlahine pratitelji ostavili su brojne reakcije na njegovu šalu. „Vidjet ću to“, napisala mu je glazbenica Nika Turković kroz smijeh. „Mislim da se njene kolegice neće buniti“, pisale su mu pratiteljice. Neke su zaključile da ipak neće biti tako nego da će on biti malo mekši. „Tata od formata“, pisale su još, a dodale su i mnoštvo emotikona koji plaču od smijeha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Inače, Vlaho je Luce dobio s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović (43). Dragović još ima dvoje djece iz braka s tenisačem Goranom Ivaniševićem (50): kćer Amber Mariju (18) i sina Emanuela (14). Dodajmo još da su Goran i Tatjana u dobrim odnosima te da je tenisač i krsni kum manekenkinoj najmlađoj kćeri.  

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu filma 'Rust'

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar crazy_bat
crazy_bat
23:13 07.12.2021.

Pjevač? Ma dajte me nemojte.....

DA
danho
08:57 08.12.2021.

koji svecenik je dozvolio da goran bude krsni kum molim te lijepo? svi rastavljeni, ne zive vjencano sa svojim partnerima..koji ke to krsni kum kad se zna da mora prakticirat katolicku vjeru molim vas lijepo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije