Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez šminke

Domaća glumica progovorila o pošasti na društvenim mrežama: 'Sve je do kućnog odgoja'

Foto: Instagram
1/7
28.08.2020.
u 08:00

Ja ne vidim ništa loše u tome dok je to na veselje osobi koja to čini. Ono što smatram negativnim je, kao i u vrijeme dok smo mi bili djeca, i nije bilo tih mreža, to nabijanje osjećaja manje vrijednosti, ako nemaš savršen struk, kožu, kosu, torbicu, cipelu i slično - kazala je Marijana

Glumica Marijana Mikulić nedavno je na Instagramu objavila fotografiju koju nije obrađivala, i na kojoj nema šminku. Time je naglasila svoju prirodnu ljepotu, ali i kako se moramo prihvatiti upravo onakvima kakvi jesmo.

- Moje su fotke uvijek realne, često stavljam i onu, hajdemo reći, dotjeranu pa iza nje originalnu da se vidi što je prethodilo tome. Ja osobno volim vidjeti da se ljudi pronalaze i u nespretnim i ne tako posloženim situacijama, izgledu, ponašanju djece i slično. Bude mi lakše kada znam da nisam jedina koja nema sve pod kontrolom, koliko god tome težila - kazala je za Story i dodala kako joj se više ne da upuštati u rasprave.

Foto: Instagram screenshot

- Nemam više potrebu odbrusiti takvima, prije sam se znala upuštati u rasprave, a sada eventualno kažem što mislim i tu stajem, ili čak niti to. A ako je netko neugodan samo blokiram. Ne volim širenje negativnih vibracija - rekla je Marijana koja smatra kako neki uređuju fotografije jer žele biti ono što nisu.

1/7

- Ja ne vidim ništa loše u tome dok je to na veselje osobi koja to čini. Ono što smatram negativnim je, kao i u vrijeme dok smo mi bili djeca, i nije bilo tih mreža, to nabijanje osjećaja manje vrijednosti, ako nemaš savršen struk, kožu, kosu, torbicu, cipelu i slično. Ali to nije ni do društvenih mreža koliko do stava osobe u glavi, kako ju roditelji odgajaju i kakav im stav 'usade'. Puno toga je do okruženja u kojem djeca odrastaju, ali na nama roditeljima je da razgovaramo i pomažemo djeci izgraditi samopouzdanje, poštovanje prema sebi samima i prema drugima oko sebe - kazala je Mikulić. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

TR
trinaest
20:43 30.08.2020.

Marijan

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:07 28.08.2020.

Bez šminke i fotošopa je kao muškarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije