Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45 GODINA LJUBAVI

Dolly Parton otkrila tajnu svojeg uspješnog braka koji traje od 1966.

dolly parton (1)
pixsell
08.07.2011.
u 20:22

Američka country pjevačica otkrila je tajnu uspješnosti zbog koje je već 45 godina u sretnom braku sa suprugom Carlom Thomasom Deanom.

Legendarna američka country pjevačica Dolly Parton (65) nedavno je izdala svoj 41. studijski album pod nazivom Better Day te se sprema na svjetsku turneju. Također, ovih je dana dala intervju, prije samog početka putovanja, u kojem je otkrila koja je tajna njezinog dugogogišnjeg braka s mužem Carlom Thomasom Deanom.

- Pretpostavljam da će vas ovo iznenaditi, ali moj je brak s Carlom uspio jer nismo bili zajedno svaku minutu u danu. Nije normalno da se nekome unosiš u lice po cijeli dan, kad smo bili razdvojeni, više smo cijenili vrijeme koje smo provodili zajedno - bez dlake na jeziku priznaje pjevačica te dodaje kako nju i muža prije svega veže veliko prijateljstvo,  a u braku su uvijek bili jedan uz drugoga bez obzira na sve.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
21:55 08.07.2011.

karlo računa, pa dobro , nije od sapuna a i meni manje posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije