Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. dodjela

Dojmovi poznatih nakon dodjele: Sinoć nam je Ruža procvjetala i bilo je baš lijepo

Foto: instagram
1/7
21.03.2021.
u 09:40

Druženje na dodjeli Večernjakove ruže zbog pandemije nije bilo kao prethodnih godina, ali pandemija nam nije ukrala dobru volju, veselje i pozitivan stav o čemu svjedoče i reakcije poznatih na društvenim mrežama nakon dodjele.

Malo je prilika u ovih zadnjih godinu dana za druženje i susrete dragih ljudi, a sinoć se u zagrebačkom HNK stvorila takva prilika zahvaljujući 27. dodjeli Večernjakove ruže. Uz voditeljski dvojac Doris Pinčić i Duška Ćurlića dodijeljene su nagrade u sedam kategorija, a pobjednike su kao i uvijek birali čitatelji Večernjaka. Pandemija koronavirusa možda nam je ukrala druženje na kakvo smo navikli na dodjela Ruže i nismo mogli zagrliti i izljubiti pobjednike kao i inače, ali dobru volju, veselje i optimizam nam nije ukrala o čemu svjedoče i mnoge objave naših uzvanika na društvenim mrežama. 

- Ipak se kreće. Nakon više od godinu dana Atelier Propadalo na Večernjakovoj ruži sa scenografijom i statuetom. Uz minimalnu publiku i distancu, uživali smo u dobrom uratku - napisao je Ivica Propadalo na Instagramu i objavio fotografiju pozornice HNK koja je i ove godine uz njegovu pomoć djelovala impresivno. 

1/25

- Dodjela Večernjakove ruže u HNK. Rijetka prilika za urediti se i sresti neke drage ljude. Čestitke svim nagrađenima. Bez obzira na okolnosti bilo je baš lijepo. - napisala je voditeljica Barbara Kolar koja se sinoć našla i u ulozi prezenterice u društvu glumca Slavka Sobina. Riječi hvale na Instagramu napisala je i glumica Arija Rizvić. 

- Hvala @vecernji.list na pozivu da budem jedan od prezentera na ovogodišnjoj Večernjakovoj ruži, bilo nam je baš zabavno🌹
A posebno hvala mojoj ekipi koja me sredila za ovaj izlazak na event nakon dugo vremena. - rekla je glumica. 

- Sinoć nam je Ruža procvjetala 🙂🌹...Kakav osjećaj opet stati na scenu HNK ... uz sve epidemiološke uvjete i malo publike...ali opet neopisivo. Sve čestitke dobitnicima i nominiranima i ekipi a posebno dragoj kolegici Doris Pinčić - napisao je voditelj dodjele Duško Ćurlić, a na ovo je njegova kolegica Doris dodala: Ta naša standardna poza i uvijek radost dijeljenja pozornice s ovakvim gospodinom Duškom Ćurlićem. Čestitke svim dobitnicima, ali i nominiranima za osvajanje velike Večernjakove ruže by @vecernji.list 💪❤️ I da se obistine Duškove riječi za kraj: dogodine zdravi i u prepunom kazalištu.

Ključne riječi

Komentara 9

BI
billynik
14:17 21.03.2021.

Što bi trebalo napisati pa da ne izbrišete komentar, možda bi se trebali zapitati jesu li svi ti komentatori tako zločesti ljudi ili je možda problem u vama?

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
09:51 21.03.2021.

To je bilo samo za takozvane "elite" što su čitatelji o tome mislili je uglavnom izbrisano.

SA
SamoIstina
10:34 21.03.2021.

srpska ruža, srpske novine dodijelile nagrade i priznanja uglavnom za srbijance u Hrvatskoj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije