Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast!

Divna gesta Marijana Bana kojom će pomoći glazbenoj školi u Sisku

Foto: Žarko Bašić/Pixsell, Miranda Čikotić/Pixsell
1/5
16.01.2021.
u 19:00

Pjevač se odlučio odreći tantijema od svoje pjesme "Morska vila" i iznos od tantijema će biti doniran za obnovu glazbene škole.

Pjesma "Morska vila" koju ej marijan Ban pjevao s Dalekom obalom postala je himna naše rukometne reprezentacije i svaki put kad naši rukometaši sudjeluju na svjetskom ili europskom natjecanju ova pjesma često se može čuti u tv programu i na radio postajama, a Marijan Ban se ovaj put odrekao tantijema za "Morska vila".

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, ovaj glazbenik koji više ne nastupa Dalekom obalom i nedavno je nakon duže vremena izdao duet s Antonijom Šerić, odlučio je novac od tantijema donirati za glazbenu školu u Sisku u sklopu humanitarne akcije koju je pokrenuo HDS ZAMP. Naime, HDS ZAMP je napravio anketu među svojim članovima i ponudili su im da ako to žele odaberu pjesmu za koju će se u jednom određenom obračunskom periodu odreći autorskih naknada. 

- Sigurni smo da će se mnogi domaći autori odazvati ovoj akciji i pronaći jedan od svojih mnogobrojnih hitova čijih su se tantijema spremni odreći na godinu dana kako bi pomogli mladim i talentiranim glazbenicima s pogođenog područja – prenos Slobodna izjavu Milan Majerović-Stilinović, voditelj Sektora komunikacije i odnosa s javnošću HDS ZAMP-a.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
03:42 17.01.2021.

i tko je sad frontman daleke obale i jel ih uopce tko shvaca ozbiljno s obzirom da im otisla zlatna koka ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije