Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvaci hrvatske

Dinamovci slavili u društvu zgodnih partnerica: Iva Šarić grlila Petkovića, na Maksimir stigla i hrvatska Meghan Markle

Foto: Goran Stanzl/ PIXSELL
1/14
22.05.2022.
u 11:44

Nogometaši Dinama jučer su osvojili naslov prvaka Hrvatske, a proslavili su ga u krugu svojih njamilijih s kojima su i pozirali.

Dinamo je jučer osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske, a proslavio ga je u zadnjem kolu na domaćem terenu. Plavi su u derbiju na Maksimiru svladali Hajduk 3:1. Igrači Dinama imali su veliku podršku na tribinama, a podržati su ih došle i njihove obitelji s kojima su kasnije i proslavili pobjedu. Nakon pobjede ponosno su pozirali sa svojim boljim polovicama i djecom. Ni nogometaši ni njihove obitelji nisu skrivali sreću ovim raspletom događaja. 

Brunu Petkovića došla je podržati njegova zaručnica Iva Šarić. Iva je jučer ponosno grlila Brunu dok je on držao pehar, a osmijeh nije mogla sakriti. Inače, par se upoznao pred televizijskim kamerama, dok je Iva s Brunom radila jedan intervju. Njih dvoje zajedno imaju i sina Adriana. 

21.05.2022.,Zagreb - 36. kolo Prve HNL, Dinamo - Hajduk Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dominika Livakovića podržati je došla njegova zaručnica Helena Matić koju mnogi nazivaju hrvatskom Meghan Markle. Ovaj par planira još jedno slavlje u skorijoj budućnosti. Radi se o njihovom vjenčanju, koje je zakazano za 18. lipnja. 

21.05.2022.,Zagreb - 36. kolo Prve HNL, Dinamo - Hajduk Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Ameru Gojaku podršku s tribina jučer je pružala supruga Irma, a njih dvoje u bračnu luku su uplovili prošlog mjeseca. Irma je tada oduševila izborom vjenčanice. Radilo se o neobičnoj haljini bež boje s aplikacijama na bijeloj podlozi i dugim rukavima. Na dnu leđa imala je i veliku efektnu mašnu.

Mislava Oršića došla je podržati cijela obitelj: supruga Suzana te njihova dva sina. 

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Marko Tolić pobjedu je proslavio poljupcem na terenu sa zaručnicom Gabrijelom Tandarom. Par se zaručio početkom 2021. godine, a Marko je pred svoju Gabrijelu kleknuo ispred Kamenitih vrata.

VIDEO Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:49 22.05.2022.

Ma bravo dečki. Skromni , odgojeni u purgerskom duhu. Bez razmetanja i nasljkavanja po bezveznim kafićima u kožnim " jaketama". Prava gospođa kakvi su Dinamovi igrači bili u svim generacijama. Linić sam od 1958. kad me je stari prvi put doveo na tadašnji stajanje Jug. Bravo.......Bravo...... Zagrebački MODRI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije