Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bungee jumping

Dečko Doris Pinčić ponosi se njezinim smionim skokom

doris
Foto: Boris Šćitar/Pixsell
1/4
01.05.2012.
u 20:00

– U jeb..., dobra si, svaka ti čast – čuje se na snimci Borisovo divljenje hrabrosti svoje djevojke. Njezin skok zadarski pjevač iskoristio je i u spotu za svoju pjesmu. – Taj skok je bio davno, ne bih to htjela komentirati – kaže Doris.

Dok u “Larinu izboru” lik koji tumači 23-godišnja Doris Pinčić dvoji između fatalne i sigurne ljubavi, u stvarnom životu Zadranka, koja je debitirala u TV seriji, nema sličnih problema. Ona voli sugrađanina Borisa Rogoznicu. I unatoč višemjesečnom snimanju, ne zapostavlja vezu. Baš kao i njezin odabranik, glazbenik u usponu koji je pokušao probiti se na estradu u drugoj sezoni showa Hrvatska traži zvijezdu, koji svoju djevojku toliko obožava da neprestano fotografira njezino lice te kamerom bilježi zajedničke trenutke.

Strast obuzdao redatelj

Premda strogo izbjegavaju da njihovu intimu bilježe mediji, prošli su tjedan zajedno snimili reklamu za nakit u kojoj glume zaljubljeni par, a redatelj reklamnog spota otkrio je da je morao smirivati strasti između glumice i njezina dečka jer su se i previše uživjeli u ulogu ljubavnika. Skrivanju je očito kraj jer je nedugo nakon toga Boris na YouTubeu objavio videosnimku u kojoj Doris skače bungee jumping s Masleničkog mosta.

– U jeb..., dobra si, svaka ti čast – čuje se na snimci Borisovo divljenje hrabrosti svoje djevojke. Njezin skok zadarski pjevač iskoristio je i u spotu za svoju pjesmu.

– Taj skok je bio davno, ne bih to htjela komentirati – kazala nam je Doris.

Pjesmu za Doris

– Pjesmu sam posvetio Doris s kojom sam proveo poprilično lijepih i zabavnih trenutaka... – izjavio je Boris za portal eZadar. Jednom takvom trenutku posvjedočili smo i sami u veljači na koncertu Chrisa Ree kad su se ljubili ne obazirući se na druge. I dok Doris Pinčić uživa u pronađenoj ljubavi, uplakana junakinja Lara Božić neće tako skoro pronaći istinsku sreću jer nakon završenog snimanja sapunice, Doris je kratko predahnula kod kuće i odmah krenula na snimanje filma “Larin izbor”.

– Bit će mnogih iznenađenja s mojim likom, vjerujem da će se gledateljima svidjeti – poručila je Pinčić.

Komentara 6

Avatar gulag
gulag
19:52 02.05.2012.

Ta cura ide na živce. Iritira! I uopće je loša glumica. Nula na kvadrat!

FL
flick
21:04 01.05.2012.

Mala je mljac

AN
animcot
22:32 01.05.2012.

Ona je prekrasna, ali zasto gurate reklame u clanku o njoj, a pod krinkom? Grozno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije