Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadili smo...

Davor Gobac: U mojoj emisiji na radiju nema mjesta za poznate osobe

gobac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
07.09.2014.
u 17:15

Na Radio Anteni četvrtkom navečer vodi emisiju “Strip Show”, u kojoj govori o sebi i svojoj glazbenoj karijeri

Frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac od četvrtka ima novu karijeru, onu radijskog voditelja. Na Radio Anteni četvrtkom navečer vodi emisiju “Strip Show”, u kojoj govori o sebi i svojoj glazbenoj karijeri. No, za sve obožavatelje njegova lika i pjevačkog djela dobra je vijest da to nikako ne znači da je ostavio glazbu.

Kako ste se uopće odlučili za posao na radiju?

– Dugo su pristizale razne ponude, a na kraju sam se odlučio za ovu formu. Zapravo, ja u njoj čak i nisam neki voditelj, nego više “storyteller” koji govori o svojoj glazbenoj karijeri, Dvorniku i brojnim drugim ljudima s kojima sam radio.

U programu ćete biti dva sata. Hoće li vam biti problem toliko govoriti?

– Ma što bi bio problem! A i nije da ću samo govoriti, bit će tu dosta glazbe koju ću sam birati.

Hoće li vam se u emisiju javljati slušatelji i hoće li vam dolaziti gosti?

– Slušatelji se neće javljati jer mi se ne sviđa koncept kontakt-emisije. Jave se tu i tamo nekad i normalni ljudi, ali uglavnom se javljaju oni koji govore gluposti pa mi se to ne da. A što se gostiju tiče, još razmišljam o tome, ali sigurno je da neće biti poznate osobe. To mi je bez veze.

Vaša glazbena karijera neće ispaštati zbog novog posla?

– Ni najmanje. Nisam drugi čovjek zato što imam novi angažman. Psihomodo i dalje nastupa, a u listopadu snimamo novi spot.

Komentara 1

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:34 07.09.2014.

A Vi Davore kao ne pričate gluposti, neee ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije