Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sara Ramirez

Che izbačena iz nastavka 'Seks i grada': Glumica otkrila razlog

Foto: Reuters/Pixsell
1/32
21.01.2024.
u 22:30

Serija 'I tek tako..' nastavlja se i u trećoj sezoni, a ondje se cijeloj glumačkoj postavi sigurno neće pridružiti glumica Sara Ramirez koja je utjelovila omraženi lik Che Diaz.

HBO serija „I tek tako…“ koja i nije prikupila neke pozitivne kritike gledatelja u nastavku serijala „Seks i grad“ glumica Sara Ramirez na društvenoj mreži Instagram nagovijestila je da se lik Che Diaz neće vratiti u trećoj sezoni ove spomenute franšize. 
Sara koju smo gledali u TV seriji „Uvod u anatomiju“ nazvala je lik Che posljednjim likom koji je glumila te osudila holivudsku industriju zabave zbog navodnog pravljenja crnih lista glumaca koji podržavaju Palestince. 

Ramirez je javno govorila protiv rata otkako je isti počeo prije nešto više od stotinjak dna, kao i njezina kolegica te partnerica na ekranu Cynthia Nixon – koja u seriji više od 25 godina utjelovljuje lik Mirande Hobbes. – „Naša industrija je tako dvolična“ – napisala je u objavi na Instagramu pa dodala: „Dok dijele nagrade, glumci i agenti rade crne liste glumaca i radnika koji objavljuju bilo što u znak podrške Palestincima u Gazi kako bi bili sigurni da više neće raditi“, poručila je Ramirez koja se pridružila franšizi „Seks i grad“ kao komičarka Che kad je nastavak lansiran 2021. godine. Ubrzo je postala jedan od najviše kritiziranih likova zato što je nekog tko nije binaran, navode mediji. Unatoč lošim kritikama, njezin lik nastavio se pojavljivati i u drugoj sezoni. 

Tvorac ove, ne tako proslavljene inačice „Seks i grada“ Michael Patrick King potvrdio je još prošle godine da će se serija vratiti i u trećoj sezoni. Prošla je završila tako što Che više nije bila u ljubavnom odnosu s Mirandom, ali je i dalje ostala bliska s njom i Carrie Bradshaw, koju utjelovljuje slavna Sarah Jessica Parker. HBO na navode Ramirez se još nije oglasio. 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Na društvenim se mrežama već mjesecima vodi kampanja protiv Che koja je očito veliki trn u oku obožavateljima serije koji glasno traže njezinu izbacivanje. - "Molim vas, bez Che! Svi mislimo da uništava franšizu! Prestanite, izgleda toliko lažno!", "Molim vas, maknite Che iz serije. Oni su nesnosni š***i. Dosta nam je. Hvala" – glase samo neki od komentara koje su obožavatelji objavili nakon izlaska informacije o trećoj sezoni. 

Sara Ramirez je za The New York Times otkrila kako je svjesna mržnje koja postoji na internetu te objasnila da je izgradila lik koji je ljudsko biće, koji je nesavršen, koji je također i kompleksan te koji nije ovdje da bi se drugima sviđao, a ona za njega ne traži ničije odobrenje. 

 

VIDEO: Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije