Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretni golupčići

Anamarija Asanović ponovno pokazala dečka: Ludo uživaju u ljubavi, pozirali zagrljeni

Foto: Instagram
1/26
21.01.2024.
u 13:20

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović na društvenoj mreži Instagram podijelila je fotografiju sa svojim dečkom zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem.

Modna dizajnerica Anamarija Asanović ne krije koliko je zaljubljena! Talentirana Splićanka na društvenoj mreži Instagram podijelila je novu fotografiju sa svojim partnerom zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem s kojim je u ljubavnoj romansi od proljeća prošle godine. Golupčići su večer proveli u zanimljivom društvu s prijateljima, a onda su i zajedno pozirali nasmijani i sretni.

Kći nogometnog asa Aljoše Asanovića inače ne voli puno govoriti o privatnom životu, no prošle je godine ipak odlučila za domaće medije otkriti kako je napokon ponovno sretna. Ako se prisjetimo, prije pet godina prekinula je vezu s jedriličarem Marinom Siriščevićem s kojim ima kći Zorku. Marin je bio njezina srednjoškolska ljubav, a vezu su obnovili 2015. godine i u kolovozu iste godine otkrili su kako očekuju prinovu. Kada je njihova kći napunila dvije godine odlučili su krenuti svatko svojim putem.

Podsjetimo, da par više nije zajedno saznalo se u proljeće 2018. godine i tada je Marin otišao na jednomjesečnu regatu u Španjolsku, dok je Anamarija sa Zorkom otišla u Australiju. Njezin otac je u to vrijeme preuzeo tamošnji drugoligaški klub Melbourne Knights i Anamarija ga je posjetila i pomagala mu oko uređenja doma u Melbourneu. Godine 2022. je pokazala i veliku fizičku transformaciju gubitkom 13 kilograma. Uz zdraviju prehranu i redovne treninge, splitska dizajnerica postigla je izgled koji je imala prije trudnoće. U šali kaže, kad si zadovoljan sam sa sobom sve ti je drugo lakše.

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

- Moj trenutno najveći problem je što ja još ne primjećujem da sam se dovela u red, haha! I dalje sebe vidim kao jaču. Ne mogu reći da nisam planirala, postala sam sebi teška, u glavi mi je bio džumbus, svašta nešto se tu trebalo popraviti. Valjda sam došla u glavi i tijelu do nekog zasićenja.

Dok ne riješiš glavu, ne možeš ni krenut u ovakve neke stvari, kad sam posložila sve, to je jednostavno krenulo - otkrila je dizajnerica u ljeto 2022.  u jednom intervjuu.

 

VIDEO: Bay Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

Komentara 7

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
15:53 21.01.2024.

Nek pokaže laktove koje je nasliedila od oca Asanovića. Hvala doviđenja.

BA
BartolomejIV
16:02 21.01.2024.

Prava, iskrena ljubav ne pozira i glumata jer to su intimni osjećaji koji se ne prodaju.

MA
Mandrak99
15:39 21.01.2024.

Još jedna od onih kojima je tata kupio titulu,školu da se dijete ne muči ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije