Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i tad mu je mentor bila vanna

Sergej je 2015. pjevao i u 'Zvjezdicama', a u 'Voiceu' je ispao nakon što je rasplakao publiku

Sergej Božić
Foto: RTL Screenshot
1/12
21.01.2024.
u 14:20

Za sebe kaže da je emotivac i zato najviše uživa pjevajući balade. Ali osim što ima emociju, tvrdi da je i veoma karizmatičan, što je i pokazao na pozornici The Voicea

Sergej Božić, 19-godišnji Riječanin koji je u subotu navečer ispao u borbi za finale "The Voice Hrvatska", prije devet godina je kao 11-godišnji dječak nastupio i u RTL-ovom showu "Zvjezdice". Na audiciji je pjevao "Ti si mi u krvi" Zdravka Čolića i oduševio žiri. U drugoj fazi pjevao je i Tonyjevu "Kad žena zavoli", no nije uspio proći u polufinale. 

Sergej ima jasan cilj - želi nastupati na svjetskim pozornicama. Ali prvi korak mu je The Voice, u kojem je imao želju biti članom tima Vanna i u tome je uspio. Završio je srednju glazbenu školu za solo pjevanje i posebno mu je dramatičan period života bilo mutiranje. Cijeli svoj život obožava i izvodi isključivo ženske glasove poput nazalnog tona Rihanne, „frlja“ koje ima Mariah Carey ili harmonija koje svojim glasom izvodi Beyonce.  Svoju budućnost Sergej vidi i u operi i u popu i u mjuziklima jer smatra da je odlika svakog dobrog glazbenika svestranost. Upravo je tu svoju svestranost pokazao i u natjecanju.

Za sebe kaže da je emotivac i zato najviše uživa pjevajući balade. Ali osim što ima emociju, tvrdi da je i veoma karizmatičan, što je i pokazao na pozornici The Voicea.

Naime, nakon sinoćnjeg nastupa na kojemu je pjevao „Još i danas zamiriši trešnja“ (Toše Proeski). Dugi pljesak i podrška i riječi mentorice Vanne: “Nepravda je da jedan od ove dvojice ne ide u finale, ali sigurna sam da za bilo koga od njih glazbena priča tek počinje. Sergej pjeva iz onoga mjesta kojeg i sama često tražim.“

VEZANI ČLANCI

Publika je čak i suzu pustila, a nije bila daleko ni njegova mentorica. Podsjetimo, za njega je navijala i pjevačica Ivana Kindl koja se kladila s opernom divom Martinom Tomčić Moskaljov. 

Lana je na svom Instagram profilu podijelila snimku na kojoj s Martinom raspravlja o okladi.

"Bolesnice jedna, pokaži mi poruke. Pa koliko puta si glasala?", upitala je Lana, a Martina joj je poručila da se smiri. "Samo da pokažem ljudima koliko si bolesna, jedva čekam da izgubiš ovih 100 eura u kojih smo se kladile", nastavila je Lana.

A za njega su bili i gledatelji. Publika je na društvenim mrežama, točnije na Instagram profilu The Voicea ostavljala razne komentare, a ono što je svakako uočljivo jest nezadovoljstvo što su iz natjecanja ispali pojedini kandidati. „Sergej i Toni su trebali ići dalje jer oni imaju ono nešto, nikakav Jakov i Luka, takvih ima koliko hoćeš…“, „Sergej je trebao i morao biti u finalu“, „Sergeju je mjesto u finalu“; „“Bez Sergeja o čemu dalje imamo pričati“, pisali su.

VIDEO Baby Lasagna o sudjelovanju na Dori: 'Jako sam anksiozan'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije