Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transformacija

Bucka iz "Gilmore Girls" izgubila je 35 kilograma, evo kako sad izgleda

Foto: PA/Pixsell
1/6
30.03.2018.
u 10:56

Melissa McCarthy uspjela je izgubiti 35 kilograma zbog posebnog režima prehrane i odlazaka u teretanu pet puta tjedno.

Uloge u humorističnim serijama poput "Gilmore Girls" i "Mike i Molly" te u brojnim komedijama osigurale su slavu glumici Melissi McCarthy.

Melissa  je uvijek vodila borbu s kilogramima i stalno je izjavljivala kako nikada neće biti mršava, ali u posljednjih godinu dana glumica je doživjela nevjerojatnu transformaciju, za što je dijelom zaslužna uloga u filmu "Can You Ever Forgive Me".

 

 

 

 

 

 

 

@melissamccarthy #keto #ketosis #ketomom #loseweight #melissamccarthy

A post shared by KetosiStL (@ketosistl) on

 

Melissa je izgubila 35 kilograma, a za njen novi izgled zaslužna je ketogena dijeta čija se prehrana temelji na unosu zdravih masti i izbjegavanju ugljikohidrata. 

– Ovo je najbolja stvar koja mi se dogodila. Osjećam se fantastično – kaže 46-godišnja glumica. Uz to što je promijenila prehranu, Melissa sada ide u teretanu pet puta tjedno. 

1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije