Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stav

Ornela Vištica otkrila što joj zbilja smeta i poslala poruku

Foto: L. Stanzl/Pixsell, G. Stanzl/Pixsell, S. Strukić/Pixsell, J. Galoić/Pixsell
1/4
29.03.2018.
u 18:30

Glumica je na Instagramu napisala kako ne voli pričati o privatnom životu i radije bi pričala i pisala o ozbiljnijim temama.

Glumica Ornela Vištica društvene mreže koristi kako bi objavila crtice iz svog poslovnog života i dijeli svoja razmišljanja, a sada je pratiteljima  na Instagramu objavila i što je posebno živcira.

- Pitanja o mom privatnom životu odavno su mi postala smiješna. A i pisanja... skoncentrirana na svoj posao. Radije bih govorila o ljudima koji žive na rubu egzistencije, o djeci koja odrastaju u raznoraznim neuvjetima za život, o drogi koja se poput korova uvukla u svijet...i raznoraznim ovisnostima. Kako razumjeti i kako pomoći. Ponekad nije dovoljno napisati želju na crvenom papiru kao na slici u židovskom muzeju u Berlinu - napisala je glumica.

 

 

Slično je na Instagramu napisala i krajem godine kada su mediji otkrili njenu vezu s chefom Matom Jankovićem. Upoznali su se na setu kulinarskog showa RTL-a ali ljubav nije dugo potrajala. 

1/11

Komentara 3

KA
kacavenda
19:31 29.03.2018.

Lijepa i prirodna

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
21:42 29.03.2018.

kresnuo je kuhar..opet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije