Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastrošna

Britney Spears voli trošiti, evo na što je spiskala 11 milijuna dolara

Foto: PA/Pixsell
1/5
13.09.2017.
u 18:58

Pjevačica velike svote novaca troši na tretmane za uljepšavanje, ali i na svoje kućne ljubimce.

Pop princeza Britney Spears prošle godine je zaradila 16 milijuna dolara, piše portal TMZ i dodaje kako je veliki dio te svote brzo i potrošila.

Portal je došao u posjed njenog financijskog izvješća i otkrili su na što je to Britney potrošila 11 milijuna dolara u godinu dana.
Sudeći po njenim računima pjevačica najviše troši na tretmane za uljepšavanje, make up, masaže i frizera. Samo na to je potrošila oko 150 tisuća dolara.

Ne štedi ni kada je riječ o garderobi i lani je na odjeću potrošila 70 tisuća dolara. I njeni ljubimci uživaju u luksuzu i na svog maltezera i jorkširskog terijera lani je potrošila 30 tisuća dolara. Ostatak novca je potrošila na putovanja. 

Komentara 5

DU
Deleted user
19:31 13.09.2017.

Pa neka je.. njezin novac, neka ga troši kako hoće, kaj koga briga! Svaki je svoj dolar krvavo zaradila... Zašto svi misle da je to lak život? Mamica ju je gurnula u show-biz od malih nogu.. nije čudo da je kasnije prolupala..

DU
Deleted user
19:56 13.09.2017.

barem.nije na.drzavnim.jaslama.kao neki nasi

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:58 14.09.2017.

Sto bi trebala raditi, ima 30 godina, sjediti doma i strikati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije