Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško razdoblje

Poznata pjevačica: Bulimija mi je ukrala sreću i samopouzdanje

Foto: Instagram
1/4
31.08.2017.
u 09:20

U intervju za Cosmopolitan Nicole Scherzinger pričala je o borbi s bulimijom i zašto joj je dugo trebalo da o tome otvoreno počne pričati

Nicole Scherzinger, bivša pjevačica Pussycat Dolls i članica žirija britanskog X-Factora u intervju za Cosmopolitan otvoreno je 
pričala o svojoj borbi s bulimijom. 

– S 14 godina počela sam trčati. Nekad sam ustajala usred noći i trčala jer sam bila uvjerena da moram biti mršavija i da mi bedra moraju izgledati ljepše – jedna je od izjava pjevačice iz intervju za Cosmopolitan.

 

 

Let's see if blondes really do have more fun.. 😉💁🏼 @cosmopolitanuk

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

 

 

Nije imala samopouzdanja i njeni problemi s bulimijom počeli su u vrijeme kada je bila članica Pussycat Dollsa i to je ostavilo traga na njoj.

– Bila sam zarobljena i bulimija mi je ukrala sreću, uspomene i samopouzdanje. U vrijeme dok sam pjevala s bendom nisam htjela  pričati o bulimiji jer me bilo sram. Ali kad sam konačno priznala da imam problem i kad sam to podijelila s obožavateljima, shvatila sam da je to mnogima pomoglo – rekla je Nicole. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije