Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije očekivala

Bolesna glumica se požalila na novu nuspojavu radikalnog tretmana

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
27.09.2019.
u 19:58

Selma je prve znakove ove bolesti primijetila prije osam godina, ali točna dijagnoza postavljena joj je tek prošle godine u kolovozu.

Glumica Selma Blair s pratiteljima je pobijedila novu nuspojavu tretmana kojim se bori s multiplom sklerozom.

Hrabra 47- godišnjakinja objavila je fotku na kojoj se vidi da su joj po cijelom licu izrasle dlačice te se pritom potužila da ima male uši.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Selma je prve znakove ove bolesti primijetila prije osam godina, ali točna dijagnoza postavljena joj je tek prošle godine u kolovozu. Nedavno je ostala i bez kose nakon što se podvrgnula radikalnom tretmanu u liječenju bolesti.

Emotivna glumica zbog tretmana se preselila iz Kalifornije, a 1,7 milijuna pratitelja na društvenoj mreži obavještava o patnji koju prolazi kako bi ozdravila. – Kada sam dobila dijagnozu, plakala sam od olakšanja – priznala je tijekom jednog intervjua dok joj je drhtao glas, kao posljedica spazmodičke disfonije – poremećaj koji zahvaća mišiće koji upravljaju govorom.


 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:19 27.09.2019.

A šta ćeš, svako dobro ima uza se i zlo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije