Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Bogatašice Tamara i Petra će utržiti milijune od prodaje kuća

Tamara prodaje kuću za 184 milijuna kn i to pet godina nakon što ju je kupila za 100 milijuna kn. Petra za 298 mil. kn prodaje kuću koju je kupila za 186 mil. kn
05. siječnja 2013. u 12:27 9 komentara 4 prikaza
tamara i petra ecclestone
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Unatoč padu cijena na svjetskim tržištima nekretnina očekuje se da će Tamara i Petra Ecclestone, kćeri čelnog čovjeka Formule 1 Bernieja Ecclestonea, utržiti milijune od prodaje svojih londonskih domova. Tamara Ecclestone (28) na prodaju je stavila kuću u Chelsei za 19.750,000 funti (184 milijuna kn) i to samo pet godina nakon što ju je kupila za 10.750,000 funti (100 milijuna kn). Kuća ima sedam soba, šest kupaonica, bazen, kućno kino i teretanu. Bogatašica već posjeduje kuću od 45 milijuna funti (418,5 milijuna kn) u Kensingtonu Palace Gardensu koja se sastoji od 55 soba u kojima se nalazi gomila ormara za njezinu skupocjenu kolekciju torba vrijednu 500,000 funti (4.65 milijuna kn).

Njezina trudna sestra Petra (24) za 32 milijuna funti (298 milijuna kn) prodaje kuću u Chelsei koju je 2009. godine kupila za 20 milijuna funti (186 milijuna kn). Luksuzna kuća ima šest soba i šest kupaonica. U njoj je živjela sa suprugom Jamesom Stuntom prije preseljenja u Ameriku. Imanje je u brošuri agenata za nekretnine opisano 'zapanjujućim'. Ima kino sobu, teretanu i luksuznu krovnu terasu savršenu za zabavu u ljetnim mjesecima, stan za osoblje te dvostruku garažu. Godinu dana kasnije Petra je za 53 milijuna funti (494 milijuna kn) kupila vilu u Los Angelesu koja ima čak 123 sobe.

Tamara je nedavno 'zapikirala' losanđelesku vilu vrijednu 733,2 milijuna kuna. Napravljena je po uzoru na francuski dvorac Versailles u kojem je živio Luj XIV.

Bogatašice je zbog rastrošnosti javno kritizirao njihov bogati otac Bernie.

- Veoma sam zahvalna ocu što mi je pružio lijep život, no neću provesti ostatak svog života ispričavajući se zbog toga - izjavila je Tamara.

KiK katalog
PROMO
Prolistajte novi KiK katalog i ne propustite super akcije!
  • stranac:

    ja pomislio da su ovo ive sanadera cerke,,,,

  • Lujo123:

    "Tamara prodaje kuću za 184 milijuna kn i to pet godina nakon što ju je kupila za 100 milijuna kn. Petra za 298 mil. kn prodaje kuću koju je kupila za 186 mil. kn" Ove praznoglave nisu niš mkupile - ... prikaži još! - to je kupil tatek, a praznoglave pokušavaju to prodati. Stvarno hvale vrijedan pokušaj. A kad te peneze spiskaju na budalaštine jer na pametno ne znaju onda bu frka. Bože pomozi, a vi novinari nas o tim glupaćama ne bi trebali izviješćivati.

  • Bandit:

    Da te pare su zaradile ili dupetom ili svojim radom hi hi ih