Naslovnica Showbiz Estrada

Bobo i Saša Antić u nesvakidašnjem singlu opjevali dužničko ropstvo

Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman.
07. siječnja 2019. u 21:32 1 komentara 1039 prikaza
Bobo i Saša Antić
Foto: Promo

Momci iz TBF-a nisu zamjerili Saši Antiću gostovanje na najnovijoj pjesmi uvijek originalnog Bobe jer se odlično uklapa u njihov glazbeni svjetonazor koji nalaže da pjesma uz pamtljivu melodiju i pametan tekst mora publici odaslati i smislenu poruku, a ova pjesma to svakako čini.

Bobo BUDUĆI MEGAHIT Bobo Knežević 'Ninočkom' najavljuje novi album

Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman. Intrigantan tekst pjesme zajedno potpisuju Sasa i Bobo, koji je isti i uglazbio, dok su za aranzman zasluzni Goran Martinac te Predrag Martinjak.

[video: 28684 / ] Bobo Knežević POSVETA ODRASTANJU Bobo snimio spot za ljetni hit 'Na zidiću'

Snimanje dinamičnog videospota u reziji Svena Čustovića i Bobe uključivalo je scene potjere pri kojima su Saša i Bobo pokazali zavidno glumačko umijeće, ali i odličnu fizičku kondiciju koja će im trebati na zanimljivom live nastupu koji pripremaju za nadolazeći Zagrebački festival koji će se održati 25.siječnja.

Singl "E, moj Damire" najava je novog, trećeg Bobinog studijskog albuma koji će sadržavati već objavljene hitove kao što su "Na zidiću", "Ninočka", " Dim", "Outlet", ali i nekoliko novih uspješnica. Obzirom na nazive prva dva albuma, “Bobotomija” i “Bobdukcija” ne sumnjamo da će i novi imati jednako upečatljiv naslov. 

Bobo na sebi svojstven način progovara o društvenim temama kojima smo okruženi naglašavajući svu njihovu ironiju. 

 

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas