Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E, MOJ DAMIRE

Bobo i Saša Antić u nesvakidašnjem singlu opjevali dužničko ropstvo

Bobo i Saša Antić
Foto: Promo
07.01.2019.
u 21:32

Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman.

Momci iz TBF-a nisu zamjerili Saši Antiću gostovanje na najnovijoj pjesmi uvijek originalnog Bobe jer se odlično uklapa u njihov glazbeni svjetonazor koji nalaže da pjesma uz pamtljivu melodiju i pametan tekst mora publici odaslati i smislenu poruku, a ova pjesma to svakako čini.

Prevelike želje, premale mogućnosti čovjeka lako gurnu preko ruba, a glavni lik pjesme Damir je personifikacija čovjeka kojemu je u današnjem svijetu bezgranične ponude teško ostati skroman. Intrigantan tekst pjesme zajedno potpisuju Sasa i Bobo, koji je isti i uglazbio, dok su za aranzman zasluzni Goran Martinac te Predrag Martinjak.

Snimanje dinamičnog videospota u reziji Svena Čustovića i Bobe uključivalo je scene potjere pri kojima su Saša i Bobo pokazali zavidno glumačko umijeće, ali i odličnu fizičku kondiciju koja će im trebati na zanimljivom live nastupu koji pripremaju za nadolazeći Zagrebački festival koji će se održati 25.siječnja.

Singl "E, moj Damire" najava je novog, trećeg Bobinog studijskog albuma koji će sadržavati već objavljene hitove kao što su "Na zidiću", "Ninočka", " Dim", "Outlet", ali i nekoliko novih uspješnica. Obzirom na nazive prva dva albuma, “Bobotomija” i “Bobdukcija” ne sumnjamo da će i novi imati jednako upečatljiv naslov. 

Bobo na sebi svojstven način progovara o društvenim temama kojima smo okruženi naglašavajući svu njihovu ironiju. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
09:45 08.01.2019.

Znači guverner Vujčić ima bend "bobo" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije