Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz inata?

Bivšu djevojku Borne Ćorića susjedi zaključali na krovu zgrade

Foto: Instagram
1/5
26.09.2018.
u 10:01

Valentina Miletić na krovu zgrade htjela je snimiti fotografiju, ali nije slutila da se taj potez neće svidjeti njezinim susjedima, točnije jednoj susjedi

Voditeljica i blogerica Valentina Miletić zbog jedne fotografije za Instagram ostala je zaključana na krovu zgrade.

Bivša djevojka tenisača Borne Ćorića na krovu zgrade htjela je snimiti fotografiju, a nije ni slutila da se taj potez neće svidjeti njenim susjedima, točnije jednoj susjedi. O čemu je točno riječ, Valentina je napisala na Instagramu.

 

 

– Ima nešto u ovim pogledima s krovova. By the way zbog slike sam ostala zaključana na krovu i to ne slučajno. Inače imam super susjede, ali evo danas sam otkrila da imam i jednu kojoj nisam pretjerano simpatična (ne znam zašto, majke mi, prvi put je vidim). Ne samo da mi je skoro zabranila da se popnem na krov koji je valjda jednako moj kao i njen nego me uz to još i iz inata zaključala tamo pa je slika dobila i svoju priču, a takve najviše volim, #samousplitu ne možeš mene iznervirati, ne ovako. Kakvi ste vi sa susjedima? - napisala je Valentina.

Komentara 5

KR
Krotila
11:58 26.09.2018.

željna medija

TH
thu
11:09 26.09.2018.

Čim se tako glupo naslikavaš nisi ni meni simpatična...i ja bi te zaključao al negdje drugdje. .

CR
CrniP
11:39 26.09.2018.

Interesantan vokabular.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije