Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ MALE ALLSE

Sever i Šprajc zaratili na društvenim mrežama zbog migranata

Maja Sever i Zoran Šprajc
Foto: PIXSELL
1/3
25.09.2018.
u 16:48

"Fantastično je kako neki iz kućnog naslonjača zaključuju da policija uvijek nešto mulja, tuče i krade, a dobre izbjeglice uvijek su i samo dobre izbjeglice koji ne bi ni riječ slagali da se izvuku iz nevolje", napisao je Šprajc. Sever je to komentirala: "Kaže Šprajc direkt s terena."

Novinari i urednici HRT-a i RTL-a Maja Sever i Zoran Šprajc danas su zaratili na društvenim mrežama zbog različitog viđenja slučaja sirijskog migranta koji već 13 dana traga za nestalom kćeri Allsom. 

Sever se prvo na Facebooku referirala na Šprajcovu izjavu koji je stao na stranu policije. 

"Fantastično je kako neki iz kućnog naslonjača zaključuju da policija uvijek nešto mulja, tuče i krade, a dobre izbjeglice uvijek su i samo dobre izbjeglice koji ne bi ni riječ slagali da se izvuku iz nevolje", napisao je Šprajc. Sever je to komentirala: "Kaže Šprajc direkt s terena."

"Draga Majo, po malo zdravog razuma i opreza u tumačenju (oskudnih) činjenica ne moraš ići na teren. To ili imaš ili nemaš. Ali nije bed i ako nemaš pa nađeš na terenu", odgovorio je Šprajc na Twitteru.

 

"Ovo je službena MUP-ova stranica. Očito dovoljno podataka za pokretanje službene istrage. Pogledaj mjesto nestanka. Ipak je bio u Hrvatskoj? Ja sam ga u nedjelju snimala u Kladuši", odgovorila mu je Maja Sever, objavivši link iz Nacionalne evidencije nestalih osoba na kojoj se vidi kako se za malom Allsom i službeno traga. 

Pogledajte video: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Ključne riječi

Komentara 95

PR
prajdali100
17:38 25.09.2018.

" Dražesna" Majo !!! Jadne migrante u Sarajevu počinju vrbovati i naoružavati.Kod nas nasrću na policiju, kradu autobuse i vozila, kradu....gdje ti živiš, u kojem svijetu !!!!? Jesi dobro !???

DU
Deleted user
17:31 25.09.2018.

I kaj je Maja sa zadnjim postom htjela reć? Pa upravo je to i Šprajc rekao, da policija radi svoj posao i da nemremo stalno pljuvat po policiji, a imigrante dizati u nebesa (da samo znate kakvi su to lopovi, samo kaj novinari o tome ne žele i nesmiju govorit) Tko god je u zadnjih godinu dana čećšće na glavnom kolodvoru u Zgb, zna i čemu pričam!

Avatar Nick2k
Nick2k
18:28 25.09.2018.

Ako svoje dijete dovodis u pogibelj kriminalnim aktivnostima poput ilegalnog prelaska granice, zasto je netko drugi kriv?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije