Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretno udana

Bivša djevojka Silvija Marića nakon dugo godina opet u ulozi modela

16.11.2017.
u 08:00

Nekadašanja manekenka Tatjana Mrduljaš priznaje da je uživala snimajući novu ženstvenu kampanju splitske dizajnerice Monike Sablić

Nakon osam godina izbivanja s domaće modne scene nekadašnja manekenka Tatjana Mrduljaš zasjala je u novoj kampanji splitske dizajnerice Monike Sablić. Bivša manekenka koja je osvajala svjetske modne piste zaštitno je lice nove kolekcije “Lady” snimljene u okolici Sinja.

– Na snimanju mi je bilo odlično, s Monikom je super raditi, zabavno i opušteno. Kreacije su prelijepe, ženstvene, nosive i elegantne. Volim snimati kampanje, manekenstvo je moj prvi posao tako da sam baš uživala pred kamerama – rekla je Tatjana koja je danas majka dvoje djece te je u braku sa slovenskim poduzetnikom Goranom Kovačevićem s kojim živi u Ljubljani.

Prije nekoliko godina otvorila je u Zagrebu bistro “Bistroteka” s prijateljicom, a javnost ju je upamtila nakon skandala o kojem su brujali svi mediji. Tada je, prije više od 15 godina, nakon dugogodišnje veze s nogometašom Silvijem Marićem potraživala povelik iznos novca nakon prekida dobivši navodno na koncu (no to nikada nije službeno potvrđeno) 1,5 milijuna kuna od bivšeg dečka. Tatjana je također radila i kao televizijska voditeljica, instruktorica skijanja i na koncu se bacila u poduzetničke vode.

Kolekcijom Monike Sablić dominiraju glamurozni pliš, čipka i šljokice – Monikin zaštitni znak. Sastoji se od sedam odjevnih komada.

1/5

Komentara 2

Avatar Papatest
Papatest
19:53 16.11.2017.

Kaj se sada žene sumnjiva morala nazivaju instruktorice skijanja,kaj jodlaju kad je smuk

U1
ursus_1212
20:37 16.11.2017.

Zgubidanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije