Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMELA ANDERSON

Bila je seks bomba 90-tih, a sada se povukla iz javnosti i svojim opuštenim izdanjima iznenađuje obožavatelje

Foto: Profimedia
1/12
16.01.2022.
u 09:00

Glumicu Pamelu Anderson (54) fotografi su ovoga tjedna ulovili u rijetkoj šetnji Los Angelesom sa suprugom Danom Hayhurstom. Supružnici se klone medija otkako su se vjenčali na Badnjak 2020. godine, ali sudeći po fotografijama, Pamela se nije bunila na pažnju okupljenih.

Glumicu Pamela Anderson (54) fotografi su ovoga tjedna ulovili u rijetkoj šetnji Los Angelesom sa suprugom Danom Hayhurstom. Supružnici se klone medija otkako su se vjenčali na Badnjak 2020. godine, ali sudeći po fotografijama, Pamela se nije bunila na pažnju okupljenih.

Pamela i Dan iskoristili su sunčan dan za šetnju sa psom, a zanosna glumica odabrala je ležerno izdanje- traperice, bijelu majicu i čizme, a na licu nije imala ni trunke šminke. 

Zvijezdu kultne serije 'Baywatch' rijetko imamo priliku vidjeti u  prirodnom izdanju, a zbog toga je još čudnije kako su je paparazzi zatekli u šetnji Malibuom.

Foto: Profimedia

Pamela je obožavatelja iznenadila kada je objavila da udala za svog tjelohranitelja i odlučila povući s društvenih mreža i javnosti. Nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka, a Danova bivša supruga obrušila se na glumicu koju je optužila da joj je razorila brak. Pamelu je nazvala kućnom olupinom, a prema njezinim riječima Dan koji je za glumicu počeo raditi 2019. godine rugao se njezinoj ludosti i zahtjevima, no sve se promijenilo prije dvije godine kada su počeli sve više vremena provoditi zajedno.

Inače, Anderson je osim po ljepoti poznata i po burnom ljubavnom životu. Pamela i njezin bivši suprug Jon Peters u braku su bili samo 12 dana. To je njoj bio peti brak, a druga šansa s njim, a čini se kako sada uživa podalje od očiju javnosti.

VIDEO: Počinje izbor za Večernjakovu ružu: Sve nominirane potražite u Večernjem listu i na portalu

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
09:34 16.01.2022.

pa šta joj fali! i dalje lijepa žena u skladu sa svojim godinama! kaj ste vi uvijek u neležernim izdanju!?gluposti da i jako bitan članak za VL

LI
liliZG
18:17 19.01.2022.

čisto dobro izgleda za žensku od 54 godine, svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije