Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje slučaj

Reper potpuno izgubio kontrolu i šakom udario obožavatelja, prijeti mu šest mjeseci zatvora

Foto: profimedia
1/7
15.01.2022.
u 21:30

Kanye West tulumario je s Julijom Fox u klubu, a kad su izašli oko tri ujutro, obožavatelj ga je zamolio za autogram. Sve je eskaliralo u svađu te ga je reper udario šakom

Reper Kanye West (44) nalazi se pod policijskom istragom zbog svađe s obožavateljem koja se dogodila ispred kluba u Los Angelesu. Reperov glasnogovornik za Page Six je potvrdio istragu. Kako pišu, glazbenik se u četvrtak u tri sata ujutro posvađao s obožavateljem koji ga je tražio autogram ispred kluba. 

Potom ga je u svađi udario šakom, a obožavatelj je pritom pao na tlo. Iz policijske uprave u Los Angelesu nisu otkrivali nikakve druge detalje, samo su potvrdili istragu. U trenutku kad je stigla policija, reper nije bio na mjestu događaja. TMZ je u međuvremenu dobio video u kojem Kanye bijesno viče: "Jeste li to rekli? Jeste li to rekli ili ne? Jer se to dogodilo upravo sada." Video je navodno snimljen u trenutku incidenta, a snimio ga je prolaznik. Kako pišu strani mediji, reperu prijeti kazna zatvora od šest mjeseci.

Inače, Kanye je tu večer partijao s Julijom Fox s kojom je u vezi nakon razvoda od Kim Kardashian. Par je prije tjedan dana potvrdio svoju vezu, a tek nedavno su se prvi put poljubili pred kamerama paparazza. 

VIDEO>>Omiljeni radijski voditelj Vicko: "2021. bi htio zaboraviti ako je moguće. Dobro sam se oporavio!"

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar highlander.celsius
highlander.celsius
22:19 15.01.2022.

Autogram dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije