Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neispričana priča

Beyoncéina velika biografija – loš odnos s ocem i svađe s kolegicama

Foto: Reuters/Pixsell
01.08.2017.
u 08:14

U biografiji se navodi da je Beyoncé, navodno, pušila opasne supstancije i da je jednom upitala prijatelja gdje može nabaviti “osjećaj sreće”

Becoming Beyoncé: The Untold Story autora J. Randyja Taraborrellija velika je biografija pop-zvijezde Beyonce u kojoj je pružen uvid u talent, ambiciju i intenzivnu dugogodišnju želju pjevačice da ostane profesionalna i sačuva privatnost.

S druge strane, to je duboka analiza Beyoncéina oca, Mathewa Knowlesa, i njegovih najgorih navodnih grijeha: od toga da je varao suprugu do toga da je upravljao kćerinom karijerom i zlostavljao njezine kolegice iz grupe Destiny’s Child sve dok se nisu povukle. Daily Beast izdvojio je neke najzanimljivije pojedinosti iz knjige. Tako smo doznali i da je Beyoncéina profesionalna veza s ocem okončana kad ga je optužila da joj je krao novac s turneje. Tina Knowles, majka poznate pjevačice, tvrdi da je ona izmislila ime “Destiny’s Child” dok je čitala Bibliju.

Navodno je isto tako Beyoncé poslala ljutito pismo drugim članicama Destiny’s Childa koje su napustile grupu, optužujući ih da su lijene, da su je izdale i da nepotrebno drame. U biografiji se navodi da je Beyoncé, navodno, pušila opasne supstancije i da je jednom upitala prijatelja zna li gdje se može nabaviti “osjećaj sreće”. Navodno je tražila određene biljke. Imala je samo dva dečka u životu, Lyndalla Lockea te supruga Jay Z-ja s kojim ima troje djece.

Komentara 2

NI
Nikomah95
09:52 01.08.2017.

Koliko je imala mušterija?

CE
centirion
16:47 01.08.2017.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije