Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna prodaja

Beyoncein 'Dangerously in Love' nadmašio 5 milijuna prodanih primjeraka

beyonce
Foto: Instagram
1/4
31.12.2015.
u 17:00

Debi album iz 2003. još uvijek broji visoku prodaju u Sjedinjenim Američkim Državama

Debi album pop dive Beyonce, 'Dangerously in Love' službeno je prodan u više od 5 milijuna primjeraka u SAD-u, tvrdi Billboard.

Album izdan 2003., u predzadnjem tjednu prosinca prodan je u oko 2.000 primjeraka, a time je postao najprodavaniji solo album izvođačice.

Gđa. Carter prijašnje uspjehe postigla je i s grupom Destiny's Child, čiji single 'Survivor' ostaje druga najuspješnije rangirana pjesma top ljestvice Billboard. 

 

Debi single 'Crazy in Love' s prodavanog albuma, u izmijenjenoj verziji izdala je ove godine i to za potrebe filma Pedeset nijansi sive.

Preostali studijski radovi također su dosegli top ljestvice: B’Day (objavljen 2006, 3.41 milijuna), I Am… Sasha Fierce (2008., 3.2 millijuna, 4 (2011., 1.5 milijuna) i zadnji, istoimeni album (2013, 2.3 millijuna). Uporna Beyonce, time je prodala sveukupno 16 milijuna solo albuma samo u Americi.

>> Prvi dečko slavne Beyonce otkrio zanimljive detalje iz njihove desetogodišnje veze

Komentara 1

HH
helgin@hogar
10:54 01.01.2016.

hvala bogu na internetu i piratebayu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije