Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne mogu se uskladiti

Beyonce odustala od snimanja filma s Clintom Eastwoodom

beyonce
Pixsell
10.10.2012.
u 17:21

– Veselila sam se prilici da radim s Clintom Eastwoodom. Mjesecima smo pokušavali uskladiti rasporede, ali nismo uspjeli. Nadam se da ćemo u budućnosti dobiti drugu priliku da radimo skupa – rekla je pjevačica za E! News.

Pop-diva Beyonce Knowles ipak neće slijediti stope Barbre Streisand i Judy Garland. Pjevačica i glumica povukla se iz remakea filma "A Star Is Born" koji režira Clint Eastwood.

U službenoj izjavi 31-godišnja Beyonce otkrila je da se zbog pretrpanog radnog rasporeda nikako nije mogla prilagoditi vremenu snimanja. Snimanje je prvotno bilo odgođeno zbog Beyonceine trudnoće.

– Veselila sam se prilici da radim s Clintom Eastwoodom. Mjesecima smo pokušavali uskladiti rasporede, ali nismo uspjeli. Nadam se da ćemo u budućnosti dobiti drugu priliku da radimo skupa – rekla je pjevačica za E! News.

Već su počele špekulacije o tome tko će zamijeniti Beyonce u glavnoj ulozi, a kao najvjerojatnija zamjena navodi se Grammyjem nagrađena jazz-pjevačica Esperanza Spalding.

Eastwoodov film bit će treći remake klasika "A Star Is Born" o uspješnoj pjevačici koja se bori ostati u vezi s glumcem alkoholičarom. U originalu iz 1937. igrala je Janet Gaynor, Garland je glumila u verziji iz 1954., a Streisand u onoj iz 1976. godine.

Velike šanse da zaigraju glavnu mušku ulogu imaju Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Christian Bale i Johnny Depp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije