Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vole Hrvatsku

Beyonce i Jay-Z stigli su na našu obalu? Pjevačica je slavila rođendan na našem otoku ljubavi

Beyonce
Foto: Instagram
1/9
07.09.2020.
u 09:28

Navodno par jahtom Lana plovi Jadranom. Bili su na otočiću Bisaga Mala i obožavatelji su ih uočili u restoranu na otoku Žutu.

Ljeto se privodi kraju, ali svjetski poznate face još uvijek pristižu na našu obalu. Na 107 metara dugoj jahti ''Lana'' tako navodno našim Jadranom plove Beyonce i njezin suprug Jay - Z. Prema pisanju portala Zadarski.hr slavna pjevačica i jedna od najbogatijih glazbenica na svijetu u petak je u Hrvatskoj, točnije na otočiću Bisaga Mala, proslavila i svoj 39. rođendan. Riječ je o otočiću koji se nalazi odmah pokraj otoka Galešnjaka koji je svima poznat i prepoznatljiv je zbog toga što ima oblik srca. U subotu popodne Beyonce i njezin suprug navodno su bili na Kornatima i ručali su u restoranu Fešta na otoku Žutu.

Osim njih nije bilo drugih posjetitelja u restoranu, a njihovi tjelohranitelji cijelo vrijeme pazili su na to da im se netko ne bi približio i slikao mobitelom, ali očito nisu bili dovoljno pažljivi i Zadarski.hr uspio je od svojih čitatelja dobiti nekoliko fotografija na kojima su Beyonce i Jay-Z.

Foto: Instagram screenshot

Ovaj slavni par nije prvi put u Hrvatskoj jer su prije devet godina uživali na Hvaru dok je Beyonce bila trudna s njihovom kćeri Blue Ivy, a dvije godine prije toga ljetovali su i u Dubrovniku i tada nisu bili sretni što su ih mediji primijetili i pratili dok su šetali centrom grada pa je tjelohranitelj para u jednom trenutku i nasrnuo na televizijskog snimatelja i došlo je do incidenta. Jahta na kojoj Beyonce i Jay-Z trenutačno plove može primiti 12 gostiju, o kojima brine 31 član posade, a tjedni najam ove jahte stoji otprilike dva milijuna dolara.

 

Ključne riječi

Komentara 1

HD
hdv
10:07 07.09.2020.

Niste napisali da li je i Marina Abramovic sa njima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije