Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga operacija

Baro iz 'Života na vagi' završio na operaciji: Zahvat je trajao šest sati

Foto: RTL
1/5
29.10.2019.
u 19:02

Marijo Barišić trenutno se oporavlja u bolnici u Osijeku nakon operacije hernije te uklanjanja viška kože na trbuhu.

Marijo Barišić Baro uvijek ističe kako mu je show "Život na vagi" spasio život jer je zahvaljujući sistematskom pregledu u showu saznao da ima izraslinu na bubregu i morao je na operaciju.

Cista koju su mu liječnici otkrili bio je maligni tumor i prva operacija trajala je 45 minuta i sve je  prošlo u najboljem red. Nakon operacije Baro je nastavio vježbati i hraniti se zdravo i do danas je uspio zadržati težinu s kojom je napustio RTL-ov show, a to je 87 kilograma.

Marijo je u ponedjeljak opet bio na operaciji u osječkoj bolnici zbog operacije hernije te uklanjanja viška kože na trbuhu. Višak kože na trbuhu ostao mu je zbog gubitka čak 72,5 kilograma u showu.

- Operacija je trajala šest sati. Dobro se osjećam i sve je prošlo odlično. Sad se oporavljam u bolnici, ne znam još koliko ću ostati tu - rekao je Baro za RTL. 

Pogledajte koji parovi su se zaljubili u showu "Život na vagi"

 

Komentara 8

KO
Kora
21:35 29.10.2019.

Nek mu je sa srećom!

Avatar Drago2603
Drago2603
12:19 30.10.2019.

Brz oporavak i što manje ožiljaka !

Avatar FrancJunior
FrancJunior
07:52 30.10.2019.

Rijetko sam procitao tako zanimljiv clanak....osim o srbijanskom predsedniku Vucicu, koji trenutno u Briselu postavlja EU uvjete pod kojim ce srbijanci uci u EU!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije