Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dirigenti

Barbara Kolar najavila novu sezonu popularnog showa Maestro

Barbara kolar
Foto: HRT
1/2
17.09.2015.
u 15:53

U drugoj sezoni „Maestra“ pred Simfonijskim orkestrom HRT-a stat će studenti: Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Jelena Miholjević, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin.

Novu sezonu popularno-zabavnog showa Maestro, koji počinje 3. listopada na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT — HTV 1), u emisiji ''Život je lijep'' najavila je Barbara Kolar.

Gosti emisije bili su njezin kolega, popularni voditelj Duško Ćurlić, i Barbarin prošlogodišnji mentor, maestro Robert Homen, s kojim je u prvoj sezoni Maestra došla do finala i zamalo pobijedila.

U opuštenoj atmosferi prisjetili su se prošlogodišnje sezone Maestra i predivnoga iskustva koje nose iz prve sezone. – Stvar je vrlo jednostavna, sudjelovanje u Maestru za mene je prekrasno iskustvo koje doista zahtijeva i puno truda i poštovanja prema tome što radiš. Zaista mogu reći da je, emotivno gledano, u 20 godina rada na televiziji, Maestro jedno od najljepših i najintenzivnijih iskustava. San Roberta de Nira je dirigirati Simfonijskim orkestrom, a ja sam to imala prilike šest puta – prisjetila se nostalgično Barbara.

U drugoj sezoni Maestra pred Simfonijski orkestar HRT-a stat će studenti: Željka Ogresta, Davor Štern, Jelena Radan, Jelena Miholjević, Dražen Ilinčić, Borko Perić i Mile Kekin.

Tročlani ocjenjivački sud isti je kao i prošle godine: maestro Vladimir Kranjčević, koncert-majstorica Simfonijskoga orkestra HRT-a Mirjam Pustički-Kunjko i maestro Tomislav Fačini.

Žiri će ocjenama pokazati koji su natjecatelji najslabiji, a članovi Simfonijskoga orkestra HRT-a odlučit će koji natjecatelj ostaje, a tko odlazi iz emisije.

Pogledajte kako su se u dirigentskoj ulozi snašli Mile Kekin, Davor Štern, Željka Ogresta i ostali već 3. listopada u 20 sati na Prvome programu Hrvatske radiotelevizije (HRT – HTV 1).

Foto: HRT

>>Davor Štern, Željka Ogresta i Mile Kekin dirigiraju Maestrom

>>Evo što nas od jeseni očekuje na malim ekranima!

Komentara 4

JA
jan21
22:13 17.09.2015.

ta "buca" i "buco" su najbolje kaj HRT ima. a to da ih nema mjesecima na ekranu dosta govori o "kvaliteti" urednika ili koga već. ne kužim se u klasiku, ali mi je zanimljivo i zabavno to gledat....

DU
Deleted user
22:13 17.09.2015.

Baš me zanima kolika je bila gledanost tog "showa" ? To je vjerojatno gledala samo uža obitelj sudionika.

GR
grodar
16:41 17.09.2015.

pa jel ta buca jos na tv-u ahahahahahahs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije