Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastupit će Hladno pivo

Bajaga neće svirati na Danima piva u Karlovcu - branitelji izvršili pritisak?

Bajaga
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
10.08.2018.
u 19:06

Bajaga je već dvaput nastupao u Karlovcu, 2011. godine, u veljači i u prosincu, i to u Sportskoj dvorani

Srpski glazbenik Bajaga ipak neće nastupiti na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu, a umjesto njega svirat će Hladno pivo, javljaju lokalni mediji. Koncert planiran za 3. rujna tako je otkazan 20-tak dana prije.

Iz tvrtke Fest, koja je koncesionar Dana piva, na ovu temu nemaju komentara, a Karlovački.hr neslužbeno doznaje kako su braniteljske udruge izvršile pritisak za otkazivanje nastupa Bajage.

Radio mrežnica pak neslužbeno doznaje da su u Gradu Karlovcu navodno koncesionaru "suptilno predložili izmjenu izvođača".

Bajaga je već dvaput nastupao u Karlovcu, 2011. godine, u veljači i u prosincu, i to u Sportskoj dvorani. Uoči prosinačkog nastupa Mladež HČSP-a organizirala je prosvjed.

Bajaga
1/11

Komentara 241

Avatar MicroCube
MicroCube
19:29 10.08.2018.

Mislim da je odlicno sto su Branitelji zabranili/sprijecili "koncert". Konacno i odgovor sa hrvatske strane. Decki ... nece uvijek sve po vasem.

VP
viviana patrizzia
21:29 10.08.2018.

Tko želi slušati Bajaginu svirku kako će srpska armija smrviti hrvate ,morati će potegnuti u Svrbiju !

CO
Cosinus
19:41 10.08.2018.

Ljevičari su počeli sa zabranama (znamo kome) i eto ti ga sada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije