Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokreni se

Atraktivne sportašice i vaterpolisti Juga slavili život na plaži

Pokreni se Banje
Foto: Marina Majić
1/19
19.06.2014.
u 10:20

Ispunjene dubrovačke Banje privukle su brojne vježbače koji su lijepo vrijeme iskoristili kako bi nam svima poslali poruku za što aktivniji život.

Jedna od najljepših plaža svijeta, dubrovački East West na Banjama privukao je brojne ljepotice koje su u društvu sportaša slavile zdravi život uz projekt Pokreni se!

Sunčano poslijepodne mnogi su iskoristili kako bi se aktivno uključili u projekt koji promovira zdravi i aktivni život a iz Dubrovnika šalje poruku o koristi vježbanja uz svjež morski zrak.

“Iskoristimo svaku prIliku dok smo na odmoru ili uz more. Vježbe u vodi su odlične za postizanje dobre tjelesne forme koju trebamo očuvati tijekom cijele godine. Ukoliko još niste, pokrenite se i iskoristite barem pola sata dnevno kako bi njegovali vlastito tijelo i na taj način spriječili eventualne bolesti te aktivirali pozitivnu energiju!“ - izjavila je profesorica kineziologije Lucija Mudronja.

Foto: Marina Majić

Ispunjene dubrovačke Banje privukle su brojne vježbače koji su lijepo vrijeme iskoristili kako bi nam svima poslali poruku za što aktivniji život. Aktivni su bili i vaterpolisti dubrovačkog Juga koji su vlastitim primjerom i vježbanjem pokazali kako su spretni i na suhom kao i u vodi.

“Iako je veći dio naših treninga u vodi, vježbanje na suhom, kao ovaj trening s elastičnim trakama, izrazito je zanimljiv i nimalo lagan. Svi smo se dobro namučili a sve koji još nisu, pozivamo da se aktiviraju i promjene loše statistike prema kojima je većina Hrvata neaktivna. Uživajmo u sportu i rekraciji a naše će nam tijelo zahvaliti na najbolji mogući način!“ - izjavio je vaterpolist Juga Marko Macan koji je u društvu kolega sportaša i voditeljice Darije Mikulandre Žanetić predvodio dubrovačko vježbanje.

Grad Dubrovnik i turistička zajednica grada Dubrovnika podržli su projekt Pokreni se a prekrasna slika jedne od najljepših plaža svijeta ispunjenih vježbačima putuje u svijet.

Foto: Marina Majić

Pokreni se nastavlja promoviranje aktivnog života već 10. srpnja u Šibeniku, a treneri Ana Forko, Lana Leskovar i Fedor Kulušić na raspolaganju su za sve savjete svim zainteresiranim građanima putem službene web stranice www.pokrenise.hr. Svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men's Health, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućio je dolazak tima na dubrovačko vježbanje.

Prijavite se i Vi za vježbanje Šibeniku, Tuheljskim Toplicama i Zagrebu na www.pokrenise.hr .

>>Vaterpolisti, zar nije bilo za broj većih kupaćih gaća?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije