Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PAREA

Antonija Blaće pokazala liniju u kupaćem kostimu, čini se da je konačno došla do svog cilja

Foto: Instagram screenshot
1/9
15.08.2020.
u 21:00

Ova godina za RTL-ovu voditeljicu Antoniju Blaće je vrijeme za nove pothvate.

Nasmijana bivša BB-ovka i RTL-ova voditeljica Antonija Blaće uživa u moru, a svoje pratitelje na Instagramu redovito obaviještava o morskim radostima pa se tako odvažila na objavljivanje fotografije u kupaćem kostimu bez parea. Uz hashtag "ljeto bez parea" ispod fotografije na kojoj ponosno korača u bikiniju i s maskom na glavi, Blaće je oduševila obožavatelje.

Sa suprugom Hrvojem Brlečićem ljetuje na potezu između Šibenika, Primoštena, otoka Kaprije te Pelješca, a da joj ove godine nije dosta avantura podebljava činjenica da se u svibnju odvažila na prvi skok iz aviona u svom životu. Tada je skočila u tandemu s padobranom iz zrakoplova.

Foto: Instagram screenshot

Simpatična Šibenčanka osvojila je gledatelje svojom vrckavošću u prvoj sezoni hrvatskog Big Brothera i otada se nalazi na malim ekranima, a javnosti je poznata i po brojnim televizijskim projektima kao što su 'Survivor', 'Fear Factor', 'X Factora Adria', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', 'Zvijezde'.

Udana je za bivšeg vaterpolista Hrvoje Brlečića s kojim se upustila u romansu nakon raskida dugogodišnje veze s marketinškim stručnjakom Hrvoje Hrvatinom 2009. godine. Dvije godine poslije pale su i zaruke, a iako je naposljetku sve prošlo u najboljem redu, Antonija je ne sluteći što će se tu večer dogoditi zamalo upropastila svoje zaruke.

1/14

Hrvoje je, naime, u Beogradu, gdje je tada Antonija boravila zbog prijenosa emisija Big Brothera uživo, organizirao zabavu na brodu na koju je pozvao i nekoliko njihovih prijatelja među kojima je bio i njegov dobar prijatelj, vaterpolist Vanja Udovičić. Zbog brojnih poslovnih obveza i 'stiske' s vremenom Antonija mu je tada predložila da se zabave bez nje, no srećom, na inzistiranje svog tadašnjeg dečka, ipak je stigla na dogovorenu lokaciju. Veselo društvo uživalo je u laganoj vožnji rijekom, a mirnu večer iznenada su prekinuli trubači. No iznenađenjima tu nije bio kraj.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Već u idućem trenu s mosta je spušten transparent na kojem je pisalo 'Budi moj jedini porok' dok je Hrvoje ispred nje klečao držeći u ruci zlatni Cartierov prsten. Bračne zavjete Antonija i Hrvoje izmijenili su u lipnju 2015. godine na Gornjem Gradu u Crkvi svetog Marka. Antonija je ispred 200-tinjak uzvanika blistala u vjenčanici modnog dvojca Envy Room, a među gostima bilo je i poznatih lica pa su tako s mladencima do ranih jutarnjih sati slavili i naša proslavljena skijašica i dugogodišnja Hrvojeva prijateljica Janica Kostelić koja mu je bila i vjenčana kuma, scenarist i voditelj Joško Lokas, te RTL-ova voditeljica Marijana Batinić.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amaravic
09:44 16.08.2020.

Fotograf koristi iste pomoci kao kod fotografiranja N.Badric.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije