Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči meča karijere

Zanosna medicinska sestra najveća je podrška našem borcu: 'Samo da sve završi s ogrebotinama'

Foto: Instagram
1/8
15.08.2020.
u 12:05

S lijepom Amerikankom, koja je po struci medicinska sestra, Miočić je u braku četiri godine, a zajedno imaju i kćer Meelah Claire.

U noći sa subote na nedjelju ljubitelje borilačkih sportova očekuje prava poslastica. Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić branit će naslov UFC prvaka protiv Daniela Cormiera, a njegova najglasnija podrška bit će supruga Ryan Marie.

S lijepom Amerikankom, koja je po struci medicinska sestra, Miočić je u braku četiri godine, a zajedno imaju i kćer Meelah Claire koja je Stipine obožavatelje oduševila prije dvije godine kada je u kockastom dresu s natpisom Miočić bodrila svog oca uoči borilačkog spektakla u kalifornijskom Anaheimu na kojem je Stipe vratio pojas UFC prvaka u teškoj kategoriji.

1/6

Zanosna Miočićeva supruga trenutno je fokusirana na obitelj, a prije nego se zaposlila kao medicinska sestra završila je tečaj za vizažista i frizera. Stipu je oduvijek bodrila iz sjene ne želeći se previše medijski eksponirati. Zazire i od pojavljivanja u javnosti, a to čini jedino kad njezin Stipe ima meč. -On bi se osjećao loše da izađe u ring i ne vidi mene u publici. Zbog toga moram ići na borbe - rekla je svojedobno samozatajna Ryan Marie.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Miočić i njegova odabranica sudbonosno 'da' izrekli su 2016. godine nakon četiri godine veze. Vjenčali su se u Clevelandu okruženi obitelji i prijateljima kojih se na kraju okupilo više od 450. Stipe se ponosi svojim hrvatskim korijenima, njegovi su iz Rtine pokraj Zadra, pa su svadbu obilježili mnogi simboli iz domovine.

Njegova izabranica tog je dana nosila vjenčanicu Vere Wang koja joj je stajala kao salivena. Najsretnijim trenucima iz svog života pohvalila se nedugo nakon vjenčanja na društvenim mrežama otkrivši kako je najemotivniji trenutak vjenčanja bio ples mladenaca i njihovih roditelja. Zbog plesa s ocem zanosna crnka pustila je i suzu, a emocije nije krio ni Stipe koji je zaplesao s majkom Kathy.

Foto: Instagram screenshot

Miočićeva supruga u više je navrata istaknula da se trudi dati mu maksimalnu podršku jer joj je inspirativno gledati ga kako se svakodnevno žrtvuje da bi pomaknuo vlastite granice. Najviše se boji ozljeda što je sasvim očekivano s obzirom na njezinu struku medicinske sestre. - Naravno da sam uvijek zabrinuta za ozljede dok se on bori. Samo se nadam i molim da izađe s nekoliko ogrebotina - kaže Marie.

Koliko je sretan uz svoju odabranicu ne krije ni Miočić koji unatoč tome što rijetko progovara u medijima o svom privatnom životu kad to učini gotovo uvijek pohvali svoju bolju polovicu. - Posrećilo mi se. Ona je zaista sjajna cura, vrijedna je. Ništa ne uzima zdravo za gotovo. Brine se o meni... Imam njezinu punu podršku, a to je najvažnije - kaže Stipe.

 

Komentara 4

SM
Smrdo
13:46 15.08.2020.

Sretno Stipe.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:14 15.08.2020.

Naprijed Stipe, Hrvatska je uz tebe.

DM
drazen.muhvic
13:27 15.08.2020.

I? Kuda zanosi? Na koju stranu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije