Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živi Mrtvaci

Andrew Lincoln: Živi su mrtvaci kao pjesma Johnnyja Casha - svi nestaju

Živi mrtvaci
Foto: Promo
1/4
24.10.2016.
u 08:16

Posredovanjem Foxa ekskluzivno smo dobili intervju s glumcem koji već sedam godina nastupa u ulozi Ricka Grimesa

Upravo ćemo danas gledati prvu epizodu sedme sezone Živih mrtvaca i doznati bez kojeg ćemo od likova ostati, odnosno koga je usmrtio zli Negan. Sigurno to neće biti Rick Grimes, kojeg tumači Andrew Lincoln, koji seriju sjajno nosi od početka. Posredovanjem Foxa ekskluzivno smo dobili intervju s Andrewom.

– Sve dok nisam pročitao scenarij, nisam posve bio svjestan koliko će biti teško vratiti se, a onda je bilo – moramo to napraviti, moramo snimiti tu epizodu. Jedno je čitati scenarij, a nešto posve drugo snimati. Tek tada postanete svjesni planine na koju se morate uspeti – opisuje svoje dojmove sa snimanja nove sezone. A da je ponovno postao dio ekipe Živih mrtvaca, shvatio je već prvog dana snimanja.

– Nakon 20-ak minuta snimanja sve me je boljelo i rekao sam: “Ovo zvuči poznato. Sigurno sam kod kuće.” Osjetio sam baš u ovoj epizodi jer se izravno nadovezuje na završnicu prošle sezone pa imam osjećaj kao da nije bilo stanke. Sve mi je veoma, veoma svježe – kaže Andrew pa opisuje zašto njegov posao može biti i težak.

– Ovo je najbolji televizijski posao koji sam imao u karijeri, a ujedno je i najteži jer znaš da slijedi rastanak. To najbolje opisuje pjesma Johnnyja Casha: “Naposljetku nestaju svi koje poznajem.” U tom je pogledu to jedinstveno. Uzbuđenje je u tome što se serija neprestano razvija – ističe. Serija je dobila i velikog negativca.

– Snimamo već sedam godina, a tek se sad pojavio pravi, najveći negativac. Čini se kao da sve razbijamo i počinjemo iznova – opisao je što Negan donosi u seriju.

– Negan je izravan i otvoren je prema ljudima koje upoznaje. Posjeduje šarm, ali i zastrašujuću logiku – kaže te dodaje da vrlo cijeni glumca koji tumači Negana.

– Jeffrey Dean Morgan je sjajan. Čini nam se da je oduvijek prisutan. Sjajno se prilagodio. On se ujedno i jako zabavlja, a to je ključno za ovaj tip uloge. Moraš jako uživati u tome. Obožavam glumiti s njim. Veoma je predan poslu i njegovi su odabiri izvrsni – rekao je Lincoln.

Komentara 2

Avatar koko_šanel
koko_šanel
23:55 25.10.2016.

Definitivno jedna od najboljih serija trenutno. Spektakl!

ZA
!zagreb!
10:30 24.10.2016.

Andrew, da vidis koliko Negana ima u nasem saboru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije