Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra kopija

Amel Ćurić oponaša mentora Massima, poslušajte kako to zvuči

Amel Ćurić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/4
02.01.2017.
u 15:04

Amel je ispunio želju obožavateljima i na Facebooku je snimio video u kojem pjeva Massimov hit "Stranac u noći" i oponaša njegove plesne pokrete

Od pobjednika showa "X Factora" Amela Ćurića obožavatelji su tražili da oponaša Massima, koji mu je bio mentor u showu.

Želju im je ispunio i na svom službenom Facebook profilu objavio video u kojem oponaša Massima pjevajući njegov hit "Stranac u noći"

- I Massimo ti zavidi! Bravo, odlična imitacija - samo je jedan od komplimenata koje je Amel Ćurić dobio na račun odlične transformacije u Massima. Ne samo da je pogodio boju njegova glasa već je odlično 'skinuo' i Massimove pokrete. 

>>Amel Ćurić potpisao diskografski ugovor za Menart! Uskoro prva pjesma i koncert u Zagrebu!

>>Amel Ćurić na koljenima zaprosio djevojku u Barceloni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije