Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantik starog kova

Amel Ćurić na koljenima zaprosio djevojku u Barceloni

Amel Ćurić i Jelena Čabarkapa
Foto: Facebook
1/2
20.09.2016.
u 10:00

Pjevaču je njegova Jelena Čabarkapa, kaže, najbolja prijateljica i saveznica u karijeri, a k tome i kuha dobro poput njegove mame

Šarmantni bosanskohercegovački glazbenik Amel Ćurić, koji je 2015. u regionalnom showu “X Factor Adria” osvojio glavnu nagradu, i dalje niže pobjede. Nedavno je objavio singl “Mijenjam ovaj grad”, a u privatnom životu isprosio je ruku djevojke Jelene Čabarkape koja ga savjetuje u svemu.


– Davno sam odlučio zaprositi Jelenu, ali sam čekao pravi trenutak. Slučajno se dogodilo to putovanje u Barcelonu pa sam nekoliko dana prije polaska sve osmislio. Ona ništa nije znala i bilo joj je pravo iznenađenje. S obzirom na to da se sve odigralo na magičnim fontanama, bilo je uistinu čarobno – rekao je Amel.


Bez potpore Jelene i obitelji, govori, nikada ne bi uspio u karijeri te se upravo zbog njih smatra sretnim čovjekom, ističući kako bi svakom obitelj trebala biti na prvome mjestu.


– Jelena je prije svega moja prijateljica. Uz sve vrline, ona je i jako muzikalna pa se tako imam s kim savjetovati o svemu vezanom uz karijeru i glazbu. S obzirom na to da sam se naviknuo na najbolju kuhinju na Zemlji, onu moje majke, jednostavno sam morao naći i suputnicu koja zna isto tako dobro kuhati – objašnjava.


I Amelova karijera ide uzlaznom putanjom. Njegov novi singl “Mijenjam ovaj grad” publika je odlično prihvatila, kako kaže, bolje nego što je očekivao.
– Samo rad, upornost i nove pjesme jamče uspješnu karijeru. Ništa neće doći samo od sebe. Svi oni koji su me bodrili tijekom natjecanja u “X Factoru” i očekuju da ih častim novim pjesmama i opravdam njihovo povjerenje – ističe

.
A kako trajati na glazbenoj sceni, tajna je koju samo rijetki znaju, poput Amelovih mentora i prijatelja Massima Savića i Željka Bebeka.


– Upijao sam svaki njihov savjet kad god smo bili u prilici razgovarati. Massimo je poseban, s njim često razgovaram telefonom, zaglavimo i po dva sata na vezi. Iskren je, pun pozitivne energije i apsolutno autentičan – kaže Amel.

>> Amel Ćurić prvi će puta nastupiti na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom "Te zime"

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:20 20.09.2016.

kaj u Barceloni imaju dzamiju?

RI
rikavac
18:28 20.09.2016.

A koje Amel Curic? To nekakva poznata licnost?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije