Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi

Al Pacino (83) i njegova 54 godine mlađa partnerica prekinuli su tri mjeseca nakon što su dobili sina

Foto: Profimedia
1/14
07.09.2023.
u 08:45

Strani mediji pišu da su glumac Al Pacino i televizijska producentica Noor Alfallah prekinuli te da je ona tražila skrbništvo nad djetetom.

Glumac Al Pacino (83) i njegova partnerica, televizijska producentica Noor Alfallah (29) su prekinuli, piše Daily Mail. Par je prije tri mjeseca dobio dijete, a Noor je zatražila potpuno skrbništvo dodajući da želi da glumac posjećuje sina Romana Alfallaha Pacina.
Daily Mail piše i da je par papire o skrbništvu nad sinom potpisao samo šest dana nakon što je on došao na svijet.

Inače, Al i Noor u vezi su bili dvije godine, a u javnosti su prvi put viđeni u travnju prošle godine. Tada su uživali u  otmjenoj večeri u Venice Beachu u Kaliforniji, a nakon koje su zajedno ušli u automobil. Pred restoranom su naletjeli na Vita Schnabela, bivšeg dečka slavnih manekenki Heidi Klum i Irine Shayk, koji je ispred restorana zapalio cigaretu.

Oboje su bili odjeveni u crno, a Noor je za otmjenu večeru u talijanskom restoranu odabrala crne tajice, čipkastu majicu, kožnu jaknu i čizme iste boje na visoku petu.

VEZANI ČLANCI

U svibnju ove godine glumčev glasnogovornik je potvrdio da Pacino i Noor čekaju svoje prvo zajedničko dijete. Strani mediji tada su pisali da je Pacino bio iznenađen zbog njezine trudnoće pa je Noor napravila DNA test koji je potvrdio da je Al otac njezina djeteta.

Inače, Alfallah je u posljednjoj vezi za koju je javnost znala bila s Mickom Jaggerom, a par je prekinuo 2017. godine. Još ranije televizijska producentica izjavila je da 'ne žali ni za čim', već ima 'puno lijepih uspomena' iz razdoblja s Jaggerom.

- Naša razlika u godinama nije mi ništa predstavljala. Srce ne pita za godine, ono samo zna za ono što osjeća. To mi je bila prva ozbiljna veza i bila sam jako sretna - rekla je jednom prilikom i dodala da je Jagger bio u 'odličnoj formi'. "On je više fit nego ja. Jako poštujem njegovu discipliniranost", dodala je tada, a ranije ju se povezivalo i s Clintom Eastwoodom.

Dodajmo da Pacino ima još troje djece iz prethodnih veza: kćer Julie (33) te 22-godišnje blizance Oliviju i Antona.

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:31 07.09.2023.

dosadilo je tri puta dnevno mijenjati pelene i djetetu i mužu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije